2777
2789
عنوان

بیاین یکم از تفاوت های اخلاقی خودتون با همسرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 51 پست
آره اشتباه کردم کاش میرفتم  اصلا هر چند وقت یه بار حوصله هیچیو نداره حتی با منم حرف نمیزنه شو ...

ها من بدترم

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

شوهرم خیلی دلسوزه ولی من یکم دلسوزم 😐 شوهرم خیلی درگیرِ مجازیه من وقتی میاد به گوشیم دست نمیزنم 😐 شوهرم اصن از کوره در نمیره همه چیُ ساده میگیره من اینطوری نیسدم 😐 شوهرم عادت نداره کاری که میخواد بکنه یا حتی اتفاقاتِ بدی که افتاده رو توضیح بده ولی من اینطوری نیسدم 😐 شوهرم خیلی دلش برا مامان باباش زود زود تنگ میشه ولی من اینطوری نیستم ، خیلی مرتبه ولی من به شدتِ اون مرتب نیستم

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااااااای چقدر تفاوت بده 

یه مورده دیگه شوهره من همش تو فکره و ساکت ولی من برعکس 

هر موقع هم ک میگم حوصلم سرررفته میگه بیا بشین فیلم نگاه کنیم 

آخه چقد فیلم  

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

شمام خونه اقوامش نرو 😉

کم کم روش اثر میذاره

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
وااااااااااای چقدر تفاوت بده  یه مورده دیگه شوهره من همش تو فکره و ساکت ولی من برعکس  هر ...

مگه قبل عقد باهم صحبت نکردید

اخلاقاشو متوجه نشدید؟!

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

من عاشق طبیعت و کوه و ورزش بودم. اون عاشق خوردن و خابیدن.

من عاشق کتاب اون نه

از بس سر همچی زد ت. ذوقم حالا حام.ن عوض شده منم شدم سرد و سنگی و بیذوق

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
وای منم اینطورم شوهرم خونه باشه انگار حکومت نظامیه دخترم همش میگه بابا چرا نمیره بیرون انقددددررررر ...

من بچه ندارم هنوز شوهرم خیلی ارومه ها اصلا کاری به کارم نداره خونه رو جلو چشمش زیر رو کنم نمیگه چرا اینجوری میکنی

همین که کاری نداره عذابم میده

من عاشق طبیعت و کوه و ورزش بودم. اون عاشق خوردن و خابیدن. من عاشق کتاب اون نه از بس سر همچی زد ت. ...

اخ گفتی منم الان خیلی بی ذوق شدم با همه چی مشکل داره سرو وضع خودش مثه جوونای امروزیه طرز فکرش زمان قاجار بعد ب من گیر میده من خیلی اکتیو پرانرژی بودم الان حوصله ندارم از خونه دربیام 

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
من بچه ندارم هنوز شوهرم خیلی ارومه ها اصلا کاری به کارم نداره خونه رو جلو چشمش زیر رو کنم نمیگه چرا ...

دقیقا شوهر منم همینه فقط میذاره شبکه جم جونیور و تمام دیگه سکوت مطلق خیلی بده اه 

الهی گاهی نگاهی 
حالا شوهر من یک شب هم نمیتونه خونه خودمون بمونه. همش میگه بریم بیرون.یا میریم خونه بابامینا. همه ج ...

ولی من خونسرد هستم ولی اون زود عصبی میشه و زودم آروم میشه.ولی من هنوز عادت نکردم به این اخلاقش و اصلا هم خوشم نمیاد

دقیقا مهشید جان همدردتم فقط من هنو کنار نیومدم 

عزیزم😔سعی کن سخت نگیری

چه میشه کرددیگه

منم سالهااذیت شدم وآخرش دیدم کوتاه بیام خیلی بهتره

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤