2777
2789
عنوان

بیاین یکم از تفاوت های اخلاقی خودتون با همسرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 51 پست

شوهرم بیرون از خونه به همه احترام میزاره چه کوچیک چه بزرگ یعنی یه جوری رفتار میکنه ک بقیه فک میکنن چی هست حتی خانوادش ....      

ولی من همیشه جواب مامان بابامو میدم و کلا یکم اخلاقم تنده

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
دقیقا شوهر منم همینه فقط میذاره شبکه جم جونیور و تمام دیگه سکوت مطلق خیلی بده اه 

شوهرمنم همش فیلم امریکایی میبینه از این ادم خوارها وخون خوار ها کلا اون بودنی تلویزیونم نمیبینم بیشتر حوصله ام سرمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد کوتا اومدیم فکنم قدمونم کوتا شده

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩
عزیزم😔سعی کن سخت نگیری چه میشه کرددیگه منم سالهااذیت شدم وآخرش دیدم کوتاه بیام خیلی بهتره

بهم میگه تو مطیع من باش من همه کار واست میکنم حتی اوایل ب مامانم برگشت گف هانیه اونجور ک من میخام باشه من جونمو واسش میدم مامانمم خیلی ناراحت شد گف مگه برده گرفتی یا ربات میخای 

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

اهان ديگه اينكه اينقدر كه هر روز به مامانش زنگ ميزنه و ريپورت همه چي رو ميده خدا رو شكر مادرش ولي دخالت نميكنه ،، من اينجوري نيستم 

موقع دعوا سكوت ميكنه و حرص من بيشتر در مياد 

والا برا ماهم اینجوریه حرص نخور

خوب خداروشکر یکم آروم شدم  

چون امروز ازبس اعصابم خورد بود تصمیم گرفتم بخاطره این اخلاقای متفاوت ازش جداشم  

مثلا رفتیم پارک از اول تا آخر فقط پیاده روی کردیم شاید تو دوساعت ۱۰دقیقه ام حرف نزدیم در صورتیکه وقتی با دوستام میرم بیرون فقط میخندم

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
من با شوهرم يك دونه اخلاق مشترك نداريم.يكدونه حتى.نميدونم چى باعث شده با هم بمونيم 😀😀😀  واى ...

همین تفاوتها زندگی رو میسازه 

واقعا فکرکن ادم با یکی شبیه خودش ازدواج میکرد چی میشد 

اهان ديگه اينكه اينقدر كه هر روز به مامانش زنگ ميزنه و ريپورت همه چي رو ميده خدا رو شكر مادرش ولي دخ ...

موقع دعوا رو خوب اومدی

همش من جیغ جیغ میکنم  

بهم میگه تو مطیع من باش من همه کار واست میکنم حتی اوایل ب مامانم برگشت گف هانیه اونجور ک من میخام با ...

میفهمم عزیزم

حالاشوهرشمارک گفته باز

واسه من درعمل همین بوده ولی میگه نه من اینجورنیسم😏

خدافقط صبربده

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
بهم میگه تو مطیع من باش من همه کار واست میکنم حتی اوایل ب مامانم برگشت گف هانیه اونجور ک من میخام با ...

ایول به مامانت چه خوب جواب داده

خوب خداروشکر یکم آروم شدم     چون امروز ازبس اعصابم خورد بود تصمیم گرفتم بخاطره این اخلاق ...

چند ساله ازدواج کردی؟من عید ۹۴ عقدکردم ۹۵مردادعروسی وضعمون هنوز همینه در کامل ارامش و سکوت داریم زندگی میکنیم 

من بچه ندارم هنوز شوهرم خیلی ارومه ها اصلا کاری به کارم نداره خونه رو جلو چشمش زیر رو کنم نمیگه چرا ...

خوب همینش بده 

من همینکه هروقت خونه ی کاری ب کارم نداره حرص میخورم 

مثلا تنهایی ساعت ها میشینه پای تی وی من حرص میخورم 

چند ساله ازدواج کردی؟من عید ۹۴ عقدکردم ۹۵مردادعروسی وضعمون هنوز همینه در کامل ارامش و سکوت داریم زند ...

پس چقدر زود داری مامان میشی مبارکت باشه 

من سال ۹۰عقد کردم یک سالم هست خونه خودمم 

ایول به مامانت چه خوب جواب داده

چ خوب جواب داده؟؟؟ مامانم ی حرفایی بارش کرده ک الان شوهرم نمیذاره برم خونشون! بهش گفت اگه از اول خودتو نشون داده بودی تار موی گندیدشم رو دوشت نمیزاشتم گفت اینجور مردا چون خودشون کمبود دارن میترسن زناشونو آزادبذارن چون بخودشونو مردونگیشون شک دارن

کلا با اخترااااام قهوه ایش کررررد! دمشم گرم خوب کاری کرده کاش اصن میگرفت میزدش 😂😂😂😂😂

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!