2777
2789
عنوان

ترک پوشک

71 بازدید | 12 پست

مامانا لطفا راهنماییم کنید . من دخترم ۱ سال و ۱۰ ماهشه . فرق جیش و پیپی میدونه . کاملا صحبت میکنه ‌ . هر دوساعت جیش میکنه ‌ شبا خشکه. میخواستم از پوشک بگیرم ۶ روز هر چهل دقیقه میبردمش جیش میکرد گاهی اوقاتم تو شلوارش ولی من دعواش نکردم. خودش جیش میکرد تو شلوارش به خودش میگفت افرین ماشالله بعد گفتم جیش فقط دستشویی جیش میکرد تو شلوار  به خودش میگقت جیش نکنی اینجا میخواستم بگم منظورمومیفهمه .ولی حتی یکبارم قبلش نگفت .من دیگ خسته شدم میخوان دوباره پوشکش کنم .فک میکنم کلا نمیتونه بگه خیلی ناامید شدم به نظرتون کار درست چیه

خدایا مواظب تو دلیم باش سالم برسونش دستم💕💕💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییی زود بوده

اره  بهم گفتن حرف میزنه میتونه زود بگه پوشکشم دیر به دیر خیس میشد ولی خسته شدم اشتباه کردم

دختر اولی من دو سال و سه ماهش بود . دومی که بنطرم سخت‌تر بود و دیرتر شروع کردم دو سال و ۵ ماهش بود . اولی  در حد یکی دو بار  همون روزای اول جیش کرد ولی بعد راه افتاد. دومی شاید ۴ بار ۵ بار بعد راه افتاد دیگه . 

اره بهم گفتن حرف میزنه میتونه زود بگه پوشکشم دیر به دیر خیس میشد ولی خسته شدم اشتباه کردم

اره هنوز سر به هواس . باید یکم بزرگتر بشه حواسش جمع بشه . توی دسشویی هم بتونه راحت بشینه و اذیت نشه . البته بعصی ها قصری دارن من نداشتم . لازم نشد . 

عزیزم من پسرمو دوسال و سه ماهش بود گرفتم بازم میگم زود گرفتم بااینکه پسرم یکماهه راحت از پوشک جدا شد 

دختر م ۲۰ ماهشه دوسال و نیمش که بشه ان شالله  از پوشک میگیرم و تو فصل خرداد و تیر ومرداد خیلی خوبه 

عزیزم من پسرمو دوسال و سه ماهش بود گرفتم بازم میگم زود گرفتم بااینکه پسرم یکماهه راحت از پوشک جدا شد ...

مرسی از راهنماییت عزیزم منم میزارن دوسال و نیم به بعد

اره هنوز سر به هواس . باید یکم بزرگتر بشه حواسش جمع بشه . توی دسشویی هم بتونه راحت بشینه و اذیت نشه ...

اره قصری دارم . روش گاهی اوقات جیش میکرد . اره باید بزرگتز شه خیلی اذیت شدم واقعا . همش تو دستشویی بودم واقعا اشتباه کردم