مامانا لطفا راهنماییم کنید . من دخترم ۱ سال و ۱۰ ماهشه . فرق جیش و پیپی میدونه . کاملا صحبت میکنه . هر دوساعت جیش میکنه شبا خشکه. میخواستم از پوشک بگیرم ۶ روز هر چهل دقیقه میبردمش جیش میکرد گاهی اوقاتم تو شلوارش ولی من دعواش نکردم. خودش جیش میکرد تو شلوارش به خودش میگفت افرین ماشالله بعد گفتم جیش فقط دستشویی جیش میکرد تو شلوار به خودش میگقت جیش نکنی اینجا میخواستم بگم منظورمومیفهمه .ولی حتی یکبارم قبلش نگفت .من دیگ خسته شدم میخوان دوباره پوشکش کنم .فک میکنم کلا نمیتونه بگه خیلی ناامید شدم به نظرتون کار درست چیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر اولی من دو سال و سه ماهش بود . دومی که بنطرم سختتر بود و دیرتر شروع کردم دو سال و ۵ ماهش بود . اولی در حد یکی دو بار همون روزای اول جیش کرد ولی بعد راه افتاد. دومی شاید ۴ بار ۵ بار بعد راه افتاد دیگه .