2777
2789
عنوان

خیانت دوست 15 سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دیگه پیگیری نکردمو‌گفتم دیگه ازش نخوام شاید واقعا دستو بالش خالیع من از یکی دیگه قرض گرفتم و اونماه برای همسرم کادو خریدم 

دوباره یک ماهو نیم دیگه از موقعی ک بهش زنگ زده بودم ما بصورت جینی از دوست دیگم لباس تهیه کرده بودیم ک 

اومده بود وسایلش ک خونه ما مونده بود رو ببره ک دم در بهش گفتم اگه میتونی هزینه این لباسهارو من برای دوستمون واریز قراره بکنم اینو دیگه حتمن بزن ک من برای اون واریزکنم و اگه میشه هزینه لباسی ک دوختمم  بهم بدی ممنونت میشم واقعا لازمش دارم از کسی قرض گرفتم باید بهش برگردونم ک گفت باشه همین الان رفتنی برات واریز میکنم شماره کارت بفرست 

شماره کارتو فرستادم 

باهاش تماس گرفتم گفتم خب شاید اشتباهی زده 

یا شاید برا کشی دیگه میخواسته واریز کنه اشتباهی برای من واریز کرده

باهاش تماس گرفتم گفتم فلانی این ۴۰۰ تومنو تو واریز کردی گفت اره دیگه عزیزمم کمم زیاد حساب کن ببخشید دیر زدم پولتو 

گفتم عزیزم خزینه لباسا ۱۵۰ تومن بود ها 

گفت اره دیگه میدونم باهم واریزشون کردم 

منو بگووووو اصلا هنگ کرده بودم

گفتم خب عزیزم من مگه هزینه دوخت لباسو چقدر گفته بودم بهت 

گفت اره ۵۰۰ گفته بودی اما اخه من ۲۵۰ هم دادم به خیاط دیگه و اونو از هزینه تو کم کردم واقعا دیگه از بیشعوری این آدم چیزی نگفتم و گوشیو قط کردم روش 

بعدش ۲۵۰ هزار تومنشو زدم به کارش و این پیامو براش ارسال کردم 

ببینید خوب نوشتم براش؟

گفتم خب عزیزم من مگه هزینه دوخت لباسو چقدر گفته بودم بهت گفت اره ۵۰۰ گفته بودی اما اخه من ۲۵۰ هم داد ...

خوب کردی عزیزم 

هنوز میخواستم بهت بگم که 250 رو بزن به حسابش

حداقل توهم نزنه که پول دوخت رو داده

حداقل بفهمه که مجانی و رایگان دوختی

گفتم خب عزیزم من مگه هزینه دوخت لباسو چقدر گفته بودم بهت گفت اره ۵۰۰ گفته بودی اما اخه من ۲۵۰ هم داد ...

چطوری برای شما، پول بُرش و دوخت 250 داده

بعد به یه خیاط دیگه، فقط هزینه تنگ کردن، هم 250 داده؟؟