2777
2789
عنوان

خیانت دوست 15 سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1236 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کردی عزیزم هنوز میخواستم بهت بگم که 250 رو بزن به حسابشحداقل توهم نزنه که پول دوخت رو دادهحداقل ...

اونقدر رو‌داره ک اصلا از اون روز نه پیاممو سین کرده نه وقتی دوست شوهرم تو‌کوچه مینتمون نمیاد سلام کنه تا قبل این اتفاق میدویید میومد سلام میکردم همیشه کلا خودشونو میگیرن

میبینی توروخدا تازه بدهکارم شدم

ببین اینو اگر جلو شو نگیری دفعه بعدی هم سوارت میشه وقتی هنوز پیامت رو سین نکرده برای دفعات بعد تو آب نمک خوابوندت   جای تو بودم دیگه اصلا و ابدا جواب تلفنش رو نمیدادم جواب پیامش رو هم نمیدادم ... بلاک نمیکردم ولی کلا دیگه تمام 

ببین اینو اگر جلو شو نگیری دفعه بعدی هم سوارت میشه وقتی هنوز پیامت رو سین نکرده برای دفعات بعد تو آب ...

اصلا ببین من رو پولش حساب کرده بودم 

دیگه شما ببین حق رو به کی میدی 

تازه خودشم برام گرفته 

دیگه واقعا تموم شد برام 

اصلا ببین من رو پولش حساب کرده بودم دیگه شما ببین حق رو به کی میدی تازه خودشم برام گرفته دیگه واقعا ...

اینقدر نگو رو پولش حساب کردم حالا فکر میکنه اگر اون نبود تو بی پول میموندی ....

بگو صدقه سلامتی خودم و شوهرم فکر میکنم به بی بضاعت کمک کردم ... 

اسی خیلی با ادب و خوبی ولی برای ادمای کلاش اینجوری خوب بودن اشتباهه من بودن یجوری م ی ریدم سر تا پاش تا بفهمه الانم آخر پیامت ک گفت جبران میکرذم میگفتی ن عزیزم من پولتو دادم چون متوجه شدم نیاز داری منم فک. میکنم صدقه دادم از سر خیر خواهی مفتی برات دوختم بعدم کات 😁😁

اسی خیلی با ادب و خوبی ولی برای ادمای کلاش اینجوری خوب بودن اشتباهه من بودن یجوری م ی ریدم سر تا پاش ...

باور کن بعد این پیام زنگ زدم به همسرم اونقدر پشت تلفن گربه کردم ک نگو 

تا چند روز حالم بد بود 

حالا پول زیادیم نبوده بیشتر بخاژر ابنکه چند یال با این ادم دوستی کردم 

و اینهمه مشتری براش فرستادم ک گناه داره بزار مشتری هاش زیاد شه یکم پول بتونه دربیاره