2777
2789
عنوان

خیانت دوست 15 سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 51 پست
باور کن بعد این پیام زنگ زدم به همسرم اونقدر پشت تلفن گربه کردم ک نگو تا چند روز حالم بد بود حالا پو ...

میدونم عزیزم واقعا این دوره نمیتونی به کسی خوبی کنی همه میخوان سوارت شن من بودم بد بلایی سرش میگردم میدونم دقیقا بحث پولش نیست بحث کلاش بودن طرفه ک آدم زورش میگیره تاپیکامو ببین ابجیم گاهی اسنپ هم مسیر باشه میبره مدت پیش یه دخترو میبره دخنره میگه پولو زدم بعد شب نگاه کرد ابجیم گفت این نزده اما گفت زدم گفتم زنگش بزن با احترام ابجیم زنگ زد عزیزم هزینه سرتون پرداخت نشده دختره چنان داد و هوار و توهین کرد گوشی ابجیم گرفتم پیامش دادم اولا شما پرداخت کردید اسکرین بدید ب پشتیبانی دوما دستتون تنگه نیازی نیست من فک. کرذم صدقه دادم وایی باید میدید چه فوحش ای ناموسی میداد ح ر و م زاده  ج... نده و.... منم ریدم بهش و ب پشتیبانی گفتم بعد مدتی هزینه رو پشتیبانی ازش کسر کرد

ببین اصلا این جور چیزا بحث پولش میره کنار بحث کلاش و پرو بودن اون طرفه که از محبتی ک بهش کردی سواستفاده کرده و حس زرنگ بودنم میکنه اینارو باید نشوند سرجاش 

میدونم عزیزم واقعا این دوره نمیتونی به کسی خوبی کنی همه میخوان سوارت شن من بودم بد بلایی سرش میگردم ...

دقیقا عزیزم چقدر سما خوب حال منو توصیف کردی و چیزی ک ازش روزم میومدو واضح تر گفتین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا عزیزم چقدر سما خوب حال منو توصیف کردی و چیزی ک ازش روزم میومدو واضح تر گفتین

عزیزمی ببین من اینقدر خوب و مهربونم که هرکی یبار میبینم عاشقم. میشه اما خدا اون روزو نیاره ک کسی بهم بدی کنه هی تا چند بار نادیده میگیرم یجا میرینم بهش و خط قرمز میکشم دورش یه ضرب رم روش ک شوکه میشه

منم ببینمش یا بهم اگه زنگ بزنه مطمعنن خرابش میکنم

ن من دیگه محل سگ نمی‌ذارم چون بدجور میریزم بهم سر این کارا خیلی حس منفی میگرم از طرف ک دیگه دلم. نمیخواد از گوشه چشمم ببینمش

کلا هم جنسا خیلی نامرد شد نمیدونم چرا زنا باهم اینجوری میکنن یه عدشون