2777
2789

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادبودالان تایچیزبگم یه عده نرخرپامیشن درخواست دادن براهمون بهتره یه گوشه بشینم نظرات بچه هاروبخونم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

تجربه بد و عجیب کم داشتم. 

کلا مادر پدرم یکبار تو ۷ سالگیم دعوا کردن ولی دیگه هیچوقت دعوا نکردن همون یک بار بوده. اون یکی از بدترین و عجیب ترین تجربه هام بود. 

و یه دفعه تو استخر بودم تنها. افتادم تو قسمت عمیق شنا هم بلد نبودم. نزدیک ده دقیقه زیراب بودم هیچ کسم ندید. داشتم خفه میشدم حس میکردم اخر زندگیمه. 

بعد نجات غریق دید اومد نجاتم داد. حالم خیلی بد بود. اصلا تو شوک بودم. همینجوری هم عق میزدم و سرفه میکردم اصلا خف. ه شدم. بعدشم همونجا تو استخر از شدت عق زدن و حال بد بالا اوردم

به هیچ کی اعتماد نکن 🖐️

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

هیچ آدم و رفاقتی پایدار نیس 

حتی اون صمیمی ترینه 

حتی اون بهترینه 

از همه بدتره 

آدم نزدیک زندگیم که ازخون خودم بود 

بعد ۱۲ ،۱۳ سال صمیمیت خنجری بهم زد تا دوسال نتونستم سرپاشم

زلف سیگت لیلا روشنای گلارم🚶♥️👀.................