2777
2789

به نظرتون سخته یا من خیلی حساسم من طبقه بالام ولی خب برم بیام هرحا میفهمن چند روز پیش مامانم حالش خوب نبود شبو موندم پیشش مادرشوهرم پیام داده کجا ولمون کردی رفتی دلمون تنگ شد اخه مگه رفتم گردش مامانمه بعد مثلا خیلی بدش میاد شب یه جا بمونم به خدا دارم روانی میشم متنفر شدم ازشون بعد خودش هیچوقت خونه نیست یا خونه دخترشه یا مامانش به نظرتون فضولی کرد چطور جواب بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب توهم جواب میدادی منم دلتنگ مامانم شده بودم حالشم خوب نبود خواستم بمونم پیشش 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

خب توهم جواب میدادی منم دلتنگ مامانم شده بودم حالشم خوب نبود خواستم بمونم پیشش

جواب پیامشو ندادم زنگ زد جواب ندادم بفهمه بهم برخورد همیشه کارشه دربیام بیرون یهو میبینی عصر ک میشه پیام میده کجایی نمیدونی خیلی حس بدیه 

کارخودتوبکن وبه حرفاش بی اعتناباش کم کم میکشه کناروبراش عادی میشه

خیلییی توقعش بالاست خیلییی انتظار داره همه چیمو بگم بهش مثلا چند روز پیش کنارم بود شوهرم زنگ زد گف فلانی پولو برات واریز کرد گفتم اره فلان قدر قشنگ متوجه شد بعد هی میپرسه چیکارت داشت ک‌من براش توضیح بدم قضیه چی بود

جواب پیامشو ندادم زنگ زد جواب ندادم بفهمه بهم برخورد همیشه کارشه دربیام بیرون یهو میبینی عصر ک میشه ...

اتفاقا جوابشو بده وقتی میپرسه

بگو مگه چطور؟؟ 

برای چی؟ 

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

اتفاقا جوابشو بده وقتی میپرسهبگو مگه چطور؟؟ برای چی؟

اره واقن کلا دخالت میکنه بعد یه جور رفتار میکنه ک انگار به هیچی کار نداره و دخالت نمیکنه یکی از فامیلامون بینیشو عمل کرده بهش گفتم هی میگفت وای چیه عمل اصلا خوشم نمیاد ب صورت دست بزنی و فلا چرا عمل کرده منم نتونستم واضح بگم به توچه گفتم دوست داشته دیگ ادم هر کاری که دوست داشت باید انجام بده دیگ هیچی نگف 

کار اشتباهت این بود ک مثل من رفتی اونجا نشستی.. من امروز اینقدر گریه کردم حوصله ندارم.. خرم خررررررر ...

خرم که جواب بله دادم شوهرم خوبه ولی من ارامش ندارم از درون حالم خوب نیس شوهرمم تک پسره امکان حدایی نداریم چون این خونرم شوهرم خریده یه بار نشده من بخوام کامانم اینارو تنها دعوت کنم همیشه باید مادرشوهر و خواهرشوهرم باشه ب خدا از الان فکرم برده برا مسافرت عید میخوایم با خانواده من بریم پارسال به خدا حرفشم نبود نزدیک عید خواهرشوهرم تا میدید من خونه نیستم شوهرمو میکشید خونشون میگف عید باهم بریم مسافرت و فلان بیا تصمیم بگیریم ک پدربزرگم فوت شد جایی نرفتیم

خرم که جواب بله دادم شوهرم خوبه ولی من ارامش ندارم از درون حالم خوب نیس شوهرمم تک پسره امکان حدایی ن ...

ههههی منم همینطور.. البته خانواده شوهرم پرش نمیکنن ولی اخلاقای گند دیگه ای دارن من دیگه نمیتونم تحملشون کتم کلا عمرمو هدر دادم تو این خراب شده..