2777
2789

ما پنج تا بچه هستیم 2 پسر و 3 دختر 

داداش بزرگم از بابام که آلزایمر شدید داره وکالت گرفته خونه ای که تو شهر دیگه بود که ارزشش حدود 30 میلیارد تومنه رو برای خودش پیچونده و به ما چهارتا نمیده

پدرمم خودش دستش خیلی باز نیست منبع در آمدش اجاره همون خونه بود و حقوق بازنشستگی

رفتیم شکایت اول زنگ زدن به داداشم که پدر شما توانایی اداره کار های مالی خودشو داره دروغکی گفت آره 

مجبور شدیم دکتر پزشک قانونی ببریم خونه  خواهر کوچیکم که با پدر مادرم زندگی میکنه در رو برای دکتر برای گزارش آلزایمر باز نکرد 

راه دیگه ای هم وجود داره 😭😭

خدا همچین ادمایی رو نبخشه 

چطور دلشون میاد 

فک کن پدرت اونطوری شه تو فکر بالا کشیدن مال و اموالش باشی 

تصورشم سخته 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خواهرت چرا همکاری نکرده؟!

شکایت کنید از برادرت 

دادگاه که تشکیل شه مجبور میشن پزشک قانونی ببرن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیل بگیرید یه جلسه تشکیل میدن پدر رو میبرید جایی که میگن (احتمالا دادگاه) تشخیص الزایمر میدن و همه چیزو پس میگیرید فقط سریع کار انجام بدید چون اگه اینکارو‌نکنید و برادرتون ملک رو بفروشه قضیه اتون پیچیده تر میشه

شکایت کنید با مامور دکتر پزشک قانونی ببرید 

یا یکی دوتاتون برید به بهانه سر زدن بمونید بعد هماهنگ کنید یکی دیگتون دکتر پزشک قانونی بیاره 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

قلبم درد گرفت خدا الاهی ب راه راست هدایتش کنه تا دیر نشده 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

فقط موندم چطور وکالت گرفته، من واسه انحصار وراثت خواهرم بابام بردم وکالت بده کلی ساهد خواستن چندبار از پدرم پرسبدن قبل اونم خکاهرم زنده بود مبگفت هردوتاتون باید باشین یکیتون نسبت ب اونی ک وکالت میگیره تعهد بده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!