2777
2789
عنوان

داداشم پول بابای آلزایمریمو بالا کشیده 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون کاری که داییم انجام داد همه چیو کشید بالا حجره و خونه و.... الانم زندگیش عالیه هیچی به ما هم یه ...

جالبه داداش من با اون 30 میلیارد هم زندگی درست نشد الانم کلی بدهی داره

مادر و داداش کوچیکمم گول زده

خب پس قانونی وکالت داده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بعصی واقعا خیلی حروم خور هستن من همسرم یه مشتری داره ۹۰ تومن بهش بهکاره طرف به یکی ضامن شده طرف ازش سواستفاده کرده پولو گرفته در رفته الان این مونده یه عالمه بدهی خودشم به همسر من بدهکارع نداره بده هیچی دیگه چند وقتم افتاد بود زندان همسرم میگه نمی تونم طرف رو تحت فشار بزارم نداره وقتی نداره چیکار کتم می ترسم بره خودکشی چیزی کنه تا آخر عمر عذاب وجدان بگیرم فعلا کاری باهاش نداره همش نگرانه ولی اونم انگار ادم ساده ای هست اینجوری سرش کلاه گذاشتن اخه چطوری می تونن به این راحتی حق یکی رو بخورن واسم جای سوال داره والله ما حق خودمون  رو هم نگرانیم بگیریم 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

خانم های مهربونم لطفا لطفااا به نیت حاجت رواییم یکی یه صلوات بفرستید...

انشالله هرکسی واسم دعا کرد خداصدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

تا پول رو گرفت رفت بالا شهر تهران خونه گرفت ماشین 3 میلیاردی خرید کارخونه خرید

با ۳۰ میلیارد این همه کار کرد اونم تهران؟؟فکر نکنم بشه ها عزیزم این صد در صد با چک چیری همه اینا رو گرفته که آلان بدهی هم بالا اورده

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
وکالت از کسی که 4 سال زیر نظر دکتر مغز و اعصاب به عنوان آلزایمر شدید رفته به نظرت قانونیه؟

نمیدونم بابای منم سکته کرده ولی چند بار ازش پرسیدن. قانونی نیست وای خب مادر و بردارت ب عنوان شاهد ک بودن میتونه بزنه زیرش بگه من بخاطر شرایطش ک نمیتونه کاری کنه وکالت گرفتم. از وکیل سوال کن ک ببین میتونید برید جایی ک وکالت ثبت‌شده سیستمی باطلش کنید چون تز من هر کار بخوان بکنن انلاین استعلام  میگیرن ببینن وکالته درسته و باطل نشده

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
با ۳۰ میلیارد این همه کار کرد اونم تهران؟؟فکر نکنم بشه ها عزیزم این صد در صد با چک چیری همه اینا رو ...

با عمومم شریک بود 25 میلیاردم به اون بدهی داره

فروخته 😭😭

خب دیگه کار خیلی سخت تر شد

باید ثابت بشه که وکالت رو با سواستفاده گرفته تا بشه پول رو برگردوند

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم برای ایده دادن و کمک کردنه