2777
2789
عنوان

خیانت بار هزارم شوهر اشغالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 99 پست
اینجا بجز طلاق راه حل دیگه ای نمیدن

خیانت راه حل دیگه ایی جز طلاق نداره

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بار چهارم پنجمه ولی مث بار اول حالم بده بد

همش از خودت میپرسی که مگه چیم کم بود اصن منو دوس نداشت حسی بهم نداشت چرا اومد جلو خدالعنتشون کنه هرچند شوهر من به گوه خوردن افتاده همش دستمو میبوسه ک منو ببخش ولی من حلالش نمیکنم

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡

منه خر خودم اصرار کردم ب این ازدواج 😭😭😭😭بخدا خانوادم نگامم نمیکنن از خانواده خیالم راحت بود میرف ...

ن اینجورط نگین شما گناهی نداشتین خب دوسش داشتین ولی طرف مقابل شما مثل اینکه درست نیست ..و هر چیم ک باشین و هر کاریم ک کردین آغوش پدر ومادر همیشه برای بچش بازه اگه مادر شدین بهتر میدونین این رو...تو این وضع بد جامعه گرونی و بدبختی این خیانتا چیه واقعاا چجوری حوصله دارن اخه والا کسی نمیتونه بفهمه ک چرا همچین کاری میکنن 

کورد۹۸.. ..https://daigo.ir/secret/2840505080

اگر رابطه جنسي نداره اهميت نده طلاق بگيري كه بدتره

میگفت بخدا مث یه کرمه انگار فقط حرف بودهو فلان بوده سریای قبلی ولی من میترسم از روزی ک بفهمم رابطه جنسی هم بوده بخدا قسم که اتیشش میزنم تو خواب

دیوونه میشه بخدا میدونم حتما امتحانش میکنم

اره مردا همینن دوس دارن زنشون فقط ازشون تعریف کنن مخصوصا از لحظ جنسی ...ولی من همش حالشو میگیرم با اینکه خیلی از لحاظ جنسی به فکرم 

بهش میگم که برو بابا اصن باهات حال نمیکنم یا میگم بلد نیستی منو ارضا کنی یا اکن وسط بهش میگم الان منو فاطمه میبینی عشقت یا بهش میگم حالم ازت بهم میخوره برو اونور عوقم میاد همون وسط ولش میکنم الان تا مرز دیونگی رفته همش تو خودشه با هیچ کسی حرف نمیزنه حس میکنم افسردگی گرفوه کثافت تاوان دل شکستمو داره میده🤲😓

از من میشنوی هیچ عشق تو دنیا نیس فقط عشق مادر به فرزند خدابه بنده🫡