2777
2789
عنوان

به نظرتون خداوند انسان رو برای چی خلق کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 114 پست
کتاب طعم شیرین خدا رو بخون اگر تونستی چاپی بگیر سایت کتاب رسان داره اگر نه pdf اش بگیر جواب خیلی سوا ...

👌دستتون درد نکنه خیلی جواب عالی و قشنگی بود

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا بگو چرا زن روآفرید؟؟؟؟ زن ها هزار بدبختی باید تحمل کنن الان بیشتر زن هاافسرده اند چرا جوری خلق شدیم که باید پریود بشیم! تحمل کنیم! تحقیر بشیم! 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

سوال سختی بود بعدم این سوال خیلی فلسفیه ونیاز ب پاسخ صحیح ازجانب ادمای عالی مقام داره جوابشو هرکس نیمتونه بگه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

منکر وجود خدا نیستم ولی حرفتو قبول ندارم چون جای من نیستی ببینی چقدر بی عدالتی دیدم تهمت شنیدم خدا ک ...

منم دارم بی عدالتی میبینم این همه آدم بیگناه کشته میشن اصلا انگار نه انگار 

اصلا بگو چرا زن روآفرید؟؟؟؟ زن ها هزار بدبختی باید تحمل کنن الان بیشتر زن هاافسرده اند چرا جوری خلق ...

هرکس بنا به جنسیتش و ظرفیتش یسری سختی ها روی دوشش میاد 

درسته پریودی واقعا زحمته ،توی قرآن هم. گفته شده زحمته ولی میدونستی بعد از هربار پریودی گناهانت پاک. میشه بخاطر همین اذیت؟ و اگر حین حیض از دنیا بری مقام شهید داری؟ 

افسردگی توی زن ها خیلی دلایل داره ولی دور و بر من دلیلش این بوده که  شدیدا بااقایون و الگو های مردونه دارن قیاس میشن یعنی موفقیت ها همش مردونه تعریف میشن... درحالی که خانم ها نقش های ویژه ای توی زندگی دارن یکی موقعی که بچه دار میشن و مادر یه انسان دیگه میشن و یکی هم نقش داخل خونه است یادشون میره هوای خونه هستن که بقیه تنفس میکنن.. کسی هم نمیگه.. کسی این چیزا رو بزرگ نمیکنه.. ولی پر رنگه.. اینجور خانم ها حس زنونشون سرکوب میشه و در عین حال نه مرد هستند و نه زن پس افسرده میشن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
توقع شاید کلمه مناسبی نباشه ولی میتونیم امید به بخشش داشته باشیم در قران بارها دیدم بعد آیه ای که به ...

بله همینطوره. توقع شاید غلط باشه اما فکر میکنم خواست اصلیمون همون توقعه که نباید باشه!, زیاده خواهیه و پر توقعی ما

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

توقع شاید کلمه مناسبی نباشه ولی میتونیم امید به بخشش داشته باشیم در قران بارها دیدم بعد آیه ای که به ...

البته اضافه میکنم که این موردی که من گفتم برای دوستان توبه کننده مون بود تا بهشون مهربونی و امید به خدا رو یاد آور بشم 🩵 

( راستی اگه حق الناسه مسئله ، جبران کردن یادتون نره چون که لازمه و خیلیم مهمه👌🏻)

منظور اصلاح در آیه ها هم میتونه جبران حق الناس در کنار اصلاح شدن خود فرد باشه 

پی بردن به دلیل خلق انسان تخصص میخواد عزیزمفکر کردن راجع به خدا تخصص نمیخواد و پی بردن به دلیل نوع ط ...

فرمایش شما کاملا صحیحه

اما حتا بین متخصصین هم کلی اختلاف نظر وجود داره

این اخلاف نظر بین علمای مذهبی هم هست

فلاسفه هم  که در جای خود

البته اختلاف بین علما بیشتر در شعائر دینی هست

اما فارغ از تخصص

من خودم فکر میکنم این مباحث رو باید قلبت بشناسی

عقل خیلی بنتیجه نمیرسه

و همیشه دلیلی برای نفی همون موضوع داره

بهر شکل ممنونم

خب که چی بشه تهش؟ عبادت زوری که نمیشه. انگار همه چیز جبره. اومدی این دنیا مجبوری فلان کارو کنی وگرنه ...

اصن بیا این طوری بگم شما اگر کسی بهت یه هدیه کوچیک بده ازش تشکر میکنید درسته؟ اگر این هدیه یه ماشین و خونه باشه همونطور تشکر میکنید که از نفر قبلی تشکر کردید یا خیلی بیشتر و بهتر ؟اگر خدای نکرده جونتون در خطر باشه و احتیاج به دریافت عضو داشته باشید و یک نفر حاضر بشه این کار و انجام بده چطور ازش تشکر میکنید؟ آیا این حس بهتون دست نمیده که انگار تا آخر عمر مدیونش هستید چون جان شما رو نجات داده ؟ اگر ازتون بخواد کاری براش انجام بدید انجام میدید؟ حالا  خدایی که به ما جان داده عشق داده عاشق بنده هاشه و این عشق و دوست داشتن رو هر روز با نعمت هایی که بهمون میده داره نشون میده حیف نیست این همه محبت این همه عشق رو بی پاسخ و بدون تشکر بزاریم شایسته است در برابر این همه عشق و محبت اون طور که خود خدا خواسته و دوست داره ازش تشکر کنیم این درحالیه که خود نماز عشق به خدا رو بیشتر میکنه و به انسان آرامش الهی و واقعی میده . 

تو عبادت خدایی رو میکنی که از مادر مهربان تره عاشق بنده هاشه و اگر برای رضای خدا کاری انجام بدی خودش جواب کار نیکو رو میده اونقدر مهربون و بزرگه که حتی بیشتر و بهتر جبران میکنه حتی برای چیزی که واجبه. خداست که عزت میده خداست که انسان رو عزیز و بزرگ میکنه خداست که به انسان محبت میکنه و عشق میورزه عبادت چنین خدایی که  کوچیک ترین تلاشی در راهش رو به بهترین نحو پاسخ میده چقدر لذت بخش و قشنگه حیف نیست چنین عبادتی رو از دست بدیم. 

خدا ما رو به این دنیا آورده که ببینه چه کسی واقعا لایق این عشق الهی هست چه کسی می تونه در برابر گرفتاری ها و مشکلات صبر کنه و استقامت بورزه چه کسی می تونه در برابر وسوسه های شیطان بایسته و پاش نلرزه آنوقت اون شخص لایق بهشت ابدی خداوند و همنشینی اهل بیت علیهم السلام هست . دقت کن که بهترین بندگان خدا بیشترین سختی رو در دنیا کشیدن روز عاشورا حضرت زینب سلام الله علیها علاوه بر فرزندانش برادرانش امامش رو جلو چشمش شهید کردن و بعد از اون به اسارت رفت و در بین راه کلی سختی کشید کلی اذیت شد اما نماز شبش ترک نشد نشسته خوند اما ترک نشد این بنده واقعیه خداست ما در حد ایشون نیستیم ولی می تونیم ایشون رو الگو قرار بدیم تا در مشکلات صبر کنیم و از عبادت خدا غافل نشیم انوقته که لایق عشق الهی و بهشت ابدی خدا هستیم. 

فرمایش شما کاملا صحیحهاما حتا بین متخصصین هم کلی اختلاف نظر وجود دارهاین اخلاف نظر بین علمای مذهبی ه ...

خواهش میکنم

موفق باشین در هرحال 

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اصن بیا این طوری بگم شما اگر کسی بهت یه هدیه کوچیک بده ازش تشکر میکنید درسته؟ اگر این هدیه یه ماشین ...

چقدر شیوا و خوب توضیح دادین 

من اینهمه توضیح دادم تا کمی منظور رو برسونم شما خیلی خوب و مفید و خلاصه عمق کلام رو منتقل کردید

هرکس بنا به جنسیتش و ظرفیتش یسری سختی ها روی دوشش میاد درسته پریودی واقعا زحمته ،توی قرآن هم. گفته ش ...

بله اما اینم میدونستی خود همون خدا گفته دوران پریود که توداری اذیت میشی همسرت میتونه بره صیغه کنه واسه نیازش!!!! اصلا برای خدا مهم نیست زن بدبخت داره زجر میکشه فقط فکر پایین تنه مرررردجماعتع!!! دوران بارداری هم همینطور حالا میبینی چقدرررررررمازن هابدبخت وسرافکنده ایم ازاین مورد هاخییییلی زیاده تایپ کنم طومار میشه!