اولاً که هیچکس جای کس دیگهای نیستش و من اگه بخوام از خودم برات بگم من این اطلاعاتو دقیقاً بعد از سپری کردن سختترین دوران زندگیم به دست آوردم بعد از مدتی که کلاً به خدا کفر میورزیدم اونم به خاطر شرایط سخت و افتضاح زندگی و خونوادهای که داشتم پس هیچکس نمیتونه به دیگری بگه تو سختی نکشیدی به خاطر همین اینطوری فکر میکنی
ببین من خودم همیشه به عدالت خدا شاکی بودم تا اینکه توی قرآن گشتم و خیلی چیزها که نمیدونستم رو فهمیدم خیلی سوال کردم کلاس رفتم خلاصه راحت به جواب نرسیدم ولی الان دیگه آروم شدم فهمیدم خیلی از چیزهایی رو که لازم بوده
من الانم زندگی خوب و آرومی ندارم ولی چون به خدا نزدیک شدم آرامش گرفتم اگر شرایطمو بخوام بگم خیالیا میگن دروغ میگی و باور نمیکنن ولی اینا مهم نیست فقط گفتم که بدونید این حرفها از روی راحتی و بقولی شکم سیری نمیزنم
من چند ساله از شدت ناراحای عصبی مریضی های بدی گرفتم از دستگاه گوارش بگیر تا هزار تا مشکل دیگه .حالا این حرفها فکر میکنید من زندگی راحتی داشتم خیر
و یه موضوعی که برام جالب بود اینکه خدا گفته شما توی این دنیا نباید دنبال آسایش بگردید چون من برای هیچکس توی دنیا آسایش نذاشتم آرامش گذاشتم که اونم فقط در صورتی که با من باشید بهتون داده میشه
آسایش و راحتی برای دنیای آخرت هست