2777
2789
عنوان

به نظرتون خداوند انسان رو برای چی خلق کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 114 پست
مجموعه کتاب های طعم شیرین خدا رو بخونید سایت کتاب رسان داره معمولا روی بسته هاش نمک تبرکی هم میزاره ...

سیو کردم دیدم بگیرم ممنون از پشنهادتون🌹

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما به دست خدا و برای خدا خلق شدیم

هدف ما در زندگی تقرب به خداست

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

خانم های مهربونم لطفا لطفااا به نیت حاجت رواییم یکی یه صلوات بفرستید...

انشالله هرکسی واسم دعا کرد خداصدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

خدا تمام موجودات رو خلق کرد جن فرشته حیوان ولی آخرین ورژن رو انسان قرار داد 

کلن حتا آدم بخاد یچیزی بسازه هی بهتر و بهترش میکنه مثل یک برنامه نویس که هی آپدیت میده و میخاد چیزی که ساخته رو ارتقا بده 

بهرحال هرچیزی که ساخته شده و خلق شده نیاز داشته که بهترش هم خلق شه مثل اینکه هرجا بهتر هست بهترینی هم وجود داره 

و ما آخرین نسخه و بهترین خلق خداییم 

میدونی هیچ چیز اثبات نشده نه نظریه دانشمندا نه حرف های دینی بنظرم هیچ کدوم ثابت نشده 

در کل زندگی یعنی پوچی هر کسی بتونه بپذیره خوشبخته من نپذیرفتم متاسفانه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بهتره راجب هر کدوم از اینا تحقیق کنید و تفسیر نور حجت الاسلام محسن قرائتی کامل بخونیدچون تفسیر ساده ...

شمادارین میگین ارث برای مردان بیشتره چون مسئولیت اصلی زندگی به عهده شون هست پس اینهمه زن که سرپرست خانوار هستن چی! فکر اینجا رونکردن!!!! اون مسائل دیگه چطور میشه یه زنی رو قانع کرد که همسرت بایکی دیگه باشه باید این وقبول کرد درهمه جا هم درشرع هم درقانون درهمه جازن وآدم حساب نمیکنن وقتی واسه یه بچه دارنشدن حکم ازدواج مجدد میدن یاراحت زن دوم میگیرن صیغه میکنن شما فاجعه روببین تفاسیر هم همش راه گم کنی هست واقعا چرت و پرت هست باهیچ عقل ومنطقی جور درنمیاد خودمون وگول نزنیم دیگه خواهشا!!!!

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

تحقیق فایده نداره چرا یه مساله به این مهمی آنقدر باید درلفافه باشه که کلی سواستفاده بشه کرد؟؟؟ چیزی ...

زن نیستیم که رسما برده ایم!!!! 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔