2777
2789
عنوان

به نظرتون خداوند انسان رو برای چی خلق کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 114 پست
وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنْسَ إِلَّا لِيَعْبُدُونِو من جنّ و انس را نیافریدم مگر برای اینکه مر ...

خب که چی بشه تهش؟ عبادت زوری که نمیشه. انگار همه چیز جبره. اومدی این دنیا مجبوری فلان کارو کنی وگرنه سیخ داغ و جهنم. خیلی همه چیز برام پوچ شده. خب حالا مردیم رفتیم اون دنیا پیش خدا هم رفتیم عذابامونم طبق معمول که همیشه دهنمون سرویسه کشیدیم (خدا زده ایم دیگه دائم العذاب) یا رفتیم بهشت خب که چی بشه. این بساط نبود چی میشد مگه. خدا خودش چپ و راست انگار از هیچکدوممونم خوشش نمیاد هی تو قرآن کان انسان ظلوما جهولا هی ناله نفرین. خب اگه آنقدر قرار بود ما عوضی باشیم دلش به چی خوش بود ما رو آورد. تکونم بخوریم گناهه. ناامیدم حق نداریم بشیم هیچی دیگه زوزه بکشیم فقط

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
یه مثال برات بزنم فرایند درست کردن اسپرسو رو حتما دیدی اول دونه قهوه هست آسیاب میشه میره داخل دستگاه ...

ممنون بابت توضیحاتت💝💖

ولی خب اون کسایی که بهشون ظلم میشه چی اونا گناه ندارن؟ 

حیواناتی که حیوان آزار ها اونا رو آتیش می زنن چی؟😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خدا کاری بکنه؟ خدا خودش این دنیا رو این شکلی چیده و به انسان گفته که من دارم تو رو می‌فرستم روی ...

توقع شاید کلمه مناسبی نباشه ولی میتونیم امید به بخشش داشته باشیم 

در قران بارها دیدم بعد آیه ای که به نوعی ظلم و مجازاتش در اون اشاره شده ، بلافاصله در آیه بعدی به توبه و اصلاح فرد اشاره شده  که اونو از مجازات نجات میده ( که البته بهتره هرکس خودش کامل بخونه چون من هنوز کامل نخوندم ولی تا اینجای کار از مقداری که خوندم پر از برکت آرامش بوده برام) 

خدای ما خیلی مهربونه خیلی 

بهش اعتماد کنید تو سختی ها فقط به خودش پناه ببرید 

به عدالت و مهربونیش شک نکنید آخرتی هم هست اگر این دنیا تسویه نشه چیزی اون دنیا میشه 👌🏻

هرکس ذره ای بدی کند جوابشو میگیرد 

هرکس ذره ای خوبی کند جوابشو میگیرد 

منکر وجود خدا نیستم ولی حرفتو قبول ندارم چون جای من نیستی ببینی چقدر بی عدالتی دیدم تهمت شنیدم خدا ک ...

اولاً که هیچکس جای کس دیگه‌ای نیستش و من اگه بخوام از خودم برات بگم من این اطلاعاتو دقیقاً بعد از سپری کردن سخت‌ترین دوران زندگیم به دست آوردم بعد از مدتی که کلاً به خدا کفر می‌ورزیدم اونم به خاطر شرایط سخت و افتضاح زندگی و خونواده‌ای که داشتم پس هیچکس نمی‌تونه به دیگری بگه تو سختی نکشیدی به خاطر همین اینطوری فکر می‌کنی

ببین من خودم همیشه به عدالت خدا شاکی بودم تا اینکه توی قرآن گشتم و خیلی چیزها که نمیدونستم رو فهمیدم خیلی سوال کردم کلاس رفتم خلاصه راحت به جواب نرسیدم ولی الان دیگه آروم شدم فهمیدم خیلی از چیزهایی رو که لازم بوده

من الانم زندگی خوب و آرومی ندارم ولی چون به خدا نزدیک شدم آرامش گرفتم اگر شرایطمو بخوام بگم خیالیا میگن دروغ میگی و باور نمیکنن ولی اینا مهم نیست فقط گفتم که بدونید این حرفها از روی راحتی و بقولی شکم سیری نمیزنم

من چند ساله از شدت ناراحای عصبی مریضی های بدی گرفتم از دستگاه گوارش بگیر تا هزار تا مشکل دیگه .حالا این حرفها فکر میکنید من زندگی راحتی داشتم خیر

و یه موضوعی که برام جالب بود اینکه خدا گفته شما توی این دنیا نباید دنبال آسایش بگردید چون من برای هیچکس توی دنیا آسایش نذاشتم آرامش گذاشتم که اونم فقط در صورتی که با من باشید بهتون داده میشه 

آسایش و راحتی برای دنیای آخرت هست

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

خب که چی بشه تهش؟ عبادت زوری که نمیشه. انگار همه چیز جبره. اومدی این دنیا مجبوری فلان کارو کنی وگرنه ...

کتاب طعم شیرین خدا رو بخون اگر تونستی چاپی بگیر سایت کتاب رسان داره اگر نه pdf اش بگیر جواب خیلی سوالا رو میده . عبادت به این معنی نیست که از صبح تا شب فقط نماز بخونیم و روزه بگیریم و ذکر بگیم وقتی تمام اعمالمون برای رضای خدا باشه و هر جا میریم یا هر کاری که انجام میدیم برای رضای خدا باشه عبادته و انوقت در قلبت چنان آرامشی حس میکنی که حاضری از هر چیزی برای خدا بگذری و هر کاری که انجام میدی برای خدا باشه . درواقع اون زمان عشق الهی رو با تمام وجودت احساس میکنی. عشق واقعی عشق بین خدا و بنده اش هست که چنان آرامش و چنان عشقی در وجودت پیدا میشه که دیگه حتی فکر اینکه چیزی اجبار باشه رو هم از خودت دور میکنی و همه چیز رو از روی عشق به خدا انجام میدی در این صورت بهشت هم در انتظارته البته باید.

ممنون بابت توضیحاتت💝💖ولی خب اون کسایی که بهشون ظلم میشه چی اونا گناه ندارن؟ حیواناتی که حیوان آزار ...

خواهش میکنم🙏

خیلی خیلی ها گناه دارن کاش سایت عمومی نبود از زندگی خودم و خانوادم مثال هایی برات میزدم که زار می‌زدی اشکت درمیومد من اینجا زیاد اطلاعات شخصی نمیزارم بخاطر همین شاید راحت حرفامو باور نکنن

منی که چند ساله از شدت فشار عصبی هزار تا مریضی گرفتم اینارو میگم نه اینکه برای خودمم تحمل ظلم و تهمت ها راحت بوده با اینکه میدونستم تهش خدا جواب میده اما خودم مریض شدم داغون شدم ولی باز سپردم بخدا راستش یکم آروم شدم ناراحتم ولی خیالم راحته دیگه

ولی نگران چی هستی؟ نگران ظلم هایی که بهت میشه؟ خدا خودش گفته قراره من جوابشونو بدم . نگران تهمت هایی هستی که بهت میزنن؟ من جوابشونو قراره بدم نگران ظلم ها و سختی هایی که میکشی؟ ریز به ریزشونو خودم رسیدگی میکنم

آدم دیگه نگران چی باشه ؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

خدا از روی رحمت انسان هارو خلق کرد 

دوست داشت یه موجودی به کوچیکی و ضعیفی انسان عشق رو تجربه کنه

ایه ای هست داخل قرآن که جن و انس برای عبادت آفریده شدند 

یک آیه ی دیگه هم هست که میگه وَالَّذِينَ آمَنُوا أَشَدُّ حُبًّا لِلَّهِ ۗ 

برداشت تلفیقی دوتا آیه اینه که یعنی عبادت ادم های با ایمان در واقع پاسخ به علاقه ی شدیدشون به خداست.. 

اینکه آدم مدام درحال پاسخ به علاقه باشه خب عشقبازیه 

خلاصه که عشق. ❤️

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من یه مدت حس پوچی میکردم و...کتاب نهج‌البلاغه رو دارمجدیدا شروع کردم به خوندنش..اخخخخخ که چقدر عالیه ...

همش مطالب ضدزن هست 

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔