2777
2789
عنوان

چیکارکنم بند بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 32 پست

یه نکته هم بگم

نمازاشو بگید بخونه متناسب با حکم مرجع تون. چون از ده روز گذشته 

من تو نوجوونیم چهل روز پشت سر هم پریود بودم و نمی دونستم نمازامو باید بخونم و یک ماه نماز قضا اومد گردنم🥴😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اون درمانی که شما گفتید نه اخلاقیه و نه عقلانی

من راه درمان گفتم؟بهتر نیست یبار دیگه بخونی؟اصلا من با اسی حرف زدم؟ی دوستی سوال کرد منم جواب اونو دادم 😐😐

بنده خدا گفت این قضیه پریود بخاطر خودارضایی میتونه باشه منم گفتم نه برعکس اصلا هم راه درمانی نیست چون مضره

حتما بهش کاچی بدبد ضعیف شده حتماکمرش رو گرم بگیرید.سویق عدس ضد لک بینیه. معمولا عطاری ها دارن.

ممنون عزیزم 

حتما میگیرم 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

یه نکته هم بگمنمازاشو بگید بخونه متناسب با حکم مرجع تون. چون از ده روز گذشته من تو نوجوونیم چهل روز ...

انقدر بی‌حال شده بچه ام جون نمونده 

براش 

حتما میگم 

مرسی ک گفتی

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

قرص اهن خ زیاد میکنه.جگرم همینطور..بزن نت هر چیزی که خ زیاد میکنه فعلا نده. به جاش گوشت کباب کن بده ...

ممنون گلم 

میگیرم براش

مادرش بمیره رنگ ب روش نمونده

اخی عزیزم دوباره حتما دکتر ببرش همون اسید فولیک و هماتنیک خوبن ادامه بده برای من اثر می کردن تو این ...

مرسی گلم 

اوایل همینجوره،ببر دکتر مجدد،براش عصاره گوشت درست کنسویق عدس هم خوبهمن با چهارزیره مامانم کاچی درست ...

چشم عزیزم درست میکنم 

تخم مرغ محلی رو عسلی کنید و هر روز صبح بدین بخوره.

منم اوایل شروع دوره م تو نوجوانی  اینجوری شدم، بدنش ضعیف شده. زرده تخم مرغ رو اگر بتونه خام بخوره خیلی خوبه. میشه با کمی شیر و کاکایو و شکر مخلوط ش کنید تا طعم ش خوب بشه.

خانم‌هامن میخوام برم مشهد زیارت و نمیخوام پریود شمدرست وسط سفرمچیکار کنم نشم؟

سویق عدس شنیدم خوبه و باعث تاخیر میشه..وسط سیکل نمیدونم جواب بده یا نه.. ولی دکتر قرص جستیران میده

تخم مرغ محلی رو عسلی کنید و هر روز صبح بدین بخوره.منم اوایل شروع دوره م تو نوجوانی اینجوری شدم، بدن ...

شما چندماه اینجوری بودید؟

طفلی دخترم خیلی ضعیف شده