2777
2789
عنوان

چیکارکنم بند بیاد

367 بازدید | 32 پست

دخترم ۱۳ سالشه

اولین بار مهر پریود شد 

آبان نشد 

آذر دوهفته یک بار شد 

دی از ۸ تاالان پریود 

بردم دکتر گفت دوهفته مفنامیک و مدروکسی پروژسترون بندازه انداخت اما خونریزی قطع نشده 

چیکار کنم فردا وقت دکتر گرفتم برم بگم قرصایی ک دادی اثرنکرد 

قرصی  

یا گیاهی چیزی می‌شناسید بند بیاره 

طفلکی رنگش عین گچ شده ازبس خون میره

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سویق عدس بده.دوتا قاشق غ خوری.... اولش همینطوره..قرص آهن موقع خونریزی اصلا نده اصلا

سویق عدس از  عطاری بگیرم؟

دکترش قرص هماتنیک و اسید فولیک هم داده 

چرا تداخل داره؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

سویق عدس از عطاری بگیرم؟دکترش قرص هماتنیک و اسید فولیک هم داده چرا تداخل داره؟

قرص اهن خ زیاد میکنه.جگرم همینطور..بزن نت هر چیزی که خ زیاد میکنه فعلا نده. به جاش گوشت کباب کن بده یا آجیل هایی که خ زیاد نکنه  . بعد از اینکه خ قطع شد قرص آهن و جگر بهش بده. . آره سویق عدس عطاری داره

اخی عزیزم 

دوباره حتما دکتر ببرش 

همون اسید فولیک و هماتنیک خوبن ادامه بده برای من اثر می کردن 

تو این مدت کلا زعفرون نخوره باعث میشه خونریزی زیاد بشه

غذا های مفید و مایعات زیاد بخوره چون خونریزی باعث کم شدن ویتامین و اب بدنش میشه 

این تجربه ی من بود عزیزم

اخی عزیزم دوباره حتما دکتر ببرش همون اسید فولیک و هماتنیک خوبن ادامه بده برای من اثر می کردن تو این ...

همچنین عزیزم اگه دل درد یا بدن درد داره، یه مسکن بخوره، کیسه اب گرم بزاره رو دلش، پتو بپیچه دور خودش و استراحت کنه. کلا گرم نگهش دارین