2777
2789

خودم: داشتن سینه.

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

گاهی میگم درد پریود و زایمان 

ولی باز دلم براش میسوزه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شب تو خیابون راه رفتن

ترس ورود به پارکینگ های زیر زمینی تنهایی

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
درد زایمانتغییر شکل بدن بعد از زايمان

وای اره من برا همینا دلم نمیخواد مامان شم هیچوقت

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
گاهی میگم درد پریود و زایمان ولی باز دلم براش میسوزه

نه مردا آستانه دردشون فک کنم بیشتره گنه ندارن:)

پریود و سوتین

سوتین بدترییییین چیزه😭 هیچوقت با سینه داشتن کنار نیومدم

شب تو خیابون راه رفتنترس ورود به پارکینگ های زیر زمینی تنهایی

🥲🥲🥲

اگه همسرت وفادار و قدرشناس باشه آدم میتونه فداکاری کنه و مامان شه

میدونین خیلی مسئولیت بزرگیه و میگم بچه گناه داره تو این دنیای بی رحم بخواد به دنیا بیاد

البته مجرد هم هستم:)

سوتین بدترییییین چیزه😭 هیچوقت با سینه داشتن کنار نیومدم

هم مزخرفه هم گرون

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
هم مزخرفه هم گرون

آره

من جاهی نمیپوشم سایزم کوچیکه نوکش هم برجسته نیست یه بی شعوری یه بار تیکه انداخت

فقط تابستون سوتین پوشیدن چه مکافاتیه😑

میدونین خیلی مسئولیت بزرگیه و میگم بچه گناه داره تو این دنیای بی رحم بخواد به دنیا بیادالبته مجرد هم ...

منم مجردم😂ولی عاشق اینم که مادر بشم 

ولی معتقدم وقتی همسرتو درست انتخاب کنی و خودت مادر آگاهی باشی و حواست به بچه باشه تا حدودی  بی رحمی های جامعه رو میتونی کنترل کنی