صبا۲۴۸۱ مدیر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 449 عنوان بهترین راه برای لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست یه روش خوب برا لاغری سراغ دارید یه قرص بدون خطر و عوارض یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 1403/10/26 | 02:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برهتودلی عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5763 میگن تو داروهای عطاری مواد هست منم از همین میترسم ولی چون دیگه لباسهام تنم نمیرفت از چاقی برا همین دلو زدم به دریاامیدوارم طوریم نشه🤕 جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷
kiiiiiiana عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 38 آره گلم من ک دائم نوشابه میخوردم.یکی ازفامیلامون سویق نمیدونم چی بودخوردلاغرشدیکیشونم ک رفت پیش طبیب ... نوشتبه واقعا تاثیر داره من الان یه هفتست باشگامو نرفتم دو سه بار هم نوشابه خوردم قشنگ حس میکنم صورتم بخاطر قند زیادش پف کرده و بدنمم همینطور
kiiiiiiana عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 38 منم از همین میترسم ولی چون دیگه لباسهام تنم نمیرفت از چاقی برا همین دلو زدم به دریاامیدوارم طوریم نش ... ایشالا چیزی نمیشه
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 449 من پارسال طی ۶ ماه ۲۱ کیلو کم کردم با کالری شماری و سالم خوری، طبق تاپیک بامداد خمار و خزان نارنجی، ... بفریت لطفا عزیزم یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 449 من ۵۶ کیلو بودم طی پنج شش سال الان ۸۶ شدم قد ۱۶۵ یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
برهتودلی عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5763 بفریت لطفا عزیزم عطاری طب الکبیر اصفهان باید زنگ بزنی،روزهایی که تعطیل نیست،شماره اش هم تو نت هستبه من گفت حضوری بیا گفتم راهم دوره و گفت اوکی داروهارو برام فرستادتلفن:03136694435 جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷
صبا۲۴۸۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 449 دو سال پیش هم رفتم فقط چربی ها شکم رو در بیارم آنقدر ترسوندن منو نرفتم اون موقع گفت چربی ها شکم فقط ۵۰ میلیون یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم
برهتودلی عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 5763 من ۵۶ کیلو بودم طی پنج شش سال الان ۸۶ شدم قد ۱۶۵ منم قد ۱۶۰ وزن ۸۳الان شدم ۸۱پارسال هم ۸۳ بودم با رژیم رفتم ۶۲ و دوباره چاق شدم جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷