2777
2789
عنوان

بهترین راه برای لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 37 پست
کلا انگیزه گرفته شده ازم یه طوریم عجله دارم تو هر کار دوست دارم یه پنج شش کیلو کم کنم یه دفعه میبینی ...

خب اشتباه میکنی ، باشگاه رو شروع کن قند رو کلا بزار کنار کربوهیدراتتو کم کن و پروتئین بیشتری مصرف کن ، خودتو مجبور کن جلسات باشگاهتو کامل بری ببین یکی دو ماهه کلی سایز کم میکنی اینجوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حذف نوشابه یعنی من میگم عالی ترین راه

دیگه چی میدونی لطفا راهنمایی کنی

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

فقط نوشابه نیست که عزیزم

یعنی من یخورده پهلوشکم داشتم هرراهی رفتم هیچی تااینکه دکترم ب یه دلیل دیگه نوشابه روگفت حذف کن شوهرم دیگه نزاشت بخورم قشنگ دوهفته شاهدآب شدنشون شدم این همه قبلش تلاش کردم 

خب اشتباه میکنی ، باشگاه رو شروع کن قند رو کلا بزار کنار کربوهیدراتتو کم کن و پروتئین بیشتری مصرف کن ...

یه عادت بد دارم‌ از،صبح تا شب هیچ نمی‌خورم  شب گرسنه ام میشه  سعی میکنم نخورم ایندفعه خوابم نمیبره

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

یعنی من یخورده پهلوشکم داشتم هرراهی رفتم هیچی تااینکه دکترم ب یه دلیل دیگه نوشابه روگفت حذف کن شوهرم ...

خب اره کسی که مدام نوشابه بخوره تاثیر داره ولی دوستمون میگه اضافه وزن داره نه یکم شکم پهلو که اینجوری بخواد جمع شه

کلا یه بدن هایی هستن شب سرحال میشن من از اون دسته ها هستم

یه عادت بد دارم‌ از،صبح تا شب هیچ نمی‌خورم شب گرسنه ام میشه سعی میکنم نخورم ایندفعه خوابم نمیبره

نه تو نباید وعده هاتو حذف کنی ، دلیل اینکه لاغر نمیشی همینه ، باید وعده هاتو کامل بخوری اما کم کم ، اگه نخوری متابولیسم بدنت میاد پایین و اگر شب غذا بخوری معدت سنگین میشه و بدتره

سعی کن وعده هاتو حجمو کم کنی تعدادشو زیاد

من پارسال طی ۶ ماه ۲۱ کیلو کم کردم با کالری شماری و سالم خوری، طبق تاپیک بامداد خمار و خزان نارنجی، ولی متاسفانه ناپرهیزی کردم و امسال دوباره برگشت

الانم ۱۰ روزه که از عطاری داروی لاغری گرفتم دارم میخورم، تو یک هفته ۲ کیلو کم کردم و رژیمم راحته، ولی خب نمیدونم بعد اینکه باز وزنم نرمال شد  دوباره اضافه وزنم برمیگرده یا نه؟ و اینکه آیا این دارو ها واقعا بی خطرن یا نه؟ آخه همیشه میگن داروهای لاغری عوارض دارن

چون دیگه حوصله نداشتم ۶ ماه رژیم باشم گفتم بزار از این روش لاغر کنم

اگه بخوای اسم عطاری رو بهت بگم ولی من خودمم هنوز در مراحل اولیه ام

اما دوستمم پیش همین عطاری دارو گرفت و اونم ۲۰ کیلو کم کرد تو ۷۰ روز

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

شباک میخوابی شکمتوباروغن سیاهدونه ماساژ بده وسلفون بکش هم مفیده هم آب میکنه اگ مشکلت فقط شکم پهلو

اره شکم و پهلو 

خب اره کسی که مدام نوشابه بخوره تاثیر داره ولی دوستمون میگه اضافه وزن داره نه یکم شکم پهلو که اینجور ...

آره گلم من ک دائم نوشابه میخوردم.یکی ازفامیلامون سویق نمیدونم چی بودخوردلاغرشدیکیشونم ک رفت پیش طبیب سنتی لاغرشد.ولی باشگاه ک گفتین خیلی تاثیرداره