2777
2789
عنوان

رنگ مو مشکی پرکلاغی بیاید یلحظه

54 بازدید | 5 پست

هیچوق موهام ورنگ نزدم

نسکافه ای گرفتم روی موهای نچرال بزنم رنگ باز نکرد

الان دلم میخواد پرکلاغی کنم بعدش کراتین کنم

فقط دلم مبخواد شاین نقره ای طور داشته باشه

دوسندارم مشکی کدر بشه

چکارکنم چه تکنیکی بلدید؟

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

رنگ نسکافه ای فقط رو دکلره میگیره.

و اینکه خاسی مشکی شاینی طور بشه موهات از یه رنگ با کیفیت مثلا لورینت استفاده کن یا رنگ Lady با اکسیدان ۶درصد خودمم استفاده کردم خیلی شاینی میشه و موقعی که خاسی بشوری سرتو اصلا شامپو نزن. فقط با اب  خالی بشور و ماسک مو بزن زیادم نشور که رنگت پاک نشه و دو روز  بعدش شامپوش کن

رنگ نسکافه ای فقط رو دکلره میگیره.و اینکه خاسی مشکی شاینی طور بشه موهات از یه رنگ با کیفیت مثلا لوری ...

نظرت راجب برند نیترو یا بیوتی چیه؟

اکسیدان۹٪دارم اشکال ندارع؟

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرت راجب برند نیترو یا بیوتی چیه؟اکسیدان۹٪دارم اشکال ندارع؟

نیترو استفاده نکردم ولی ببوتی یه بار استفاده کردم اما یادم نیس چجوری بود.

یکی از اون دوتا رو که بت گفتم بگیر عالیه من خودم رنگ مو خوب استفاده میکنم چیزِ بد بهت پیشنهاد نمیدم. اگه میخای تیره و پرکلاغی بشه ۶ درصد بزن چون ۹ درصد قرمزش میکنه