2777
2789
عنوان

حالم بده خیلی بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 32 پست
منم خواهر ندارم هیچی ندارم‌تک و تنها بی پناه زنگ زدم‌پدرشوهرم بلیط گرفته بیاد من چقدر بدبختم😢

قلب و دلم داره منفجر میشه ازدرد میخام فقط داد بزنم ...کجایییی خدااااااااااااااااا😭😭😭😭

بچه ها تو رو خدا برا منم دعا کنین امشب شب یلدا س از یه طرف غریبی بی کسی .از یه طرف از دست دادن بچم .با اینکه خانواده شوهرم دیوار به دیوار م اما مادر شوهر زنگ زد گفت ما امسال یلدا نداریم یعنی نیا منم تو این شهر هیچکسو نداوم الان عکس گزاشتن رفتن عروسی چقد دلم شکست .شوهرمم امشب سر کار اه ای خدا 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواهر ندارم هیچی ندارم‌تک و تنها بی پناه زنگ زدم‌پدرشوهرم بلیط گرفته بیاد من چقدر بدبختم😢

ياسي جونم الان برات ايت الكرسي ميخونم دلم شور افتاد

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.