yasssss مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 عنوان حالم بده خیلی بد 1017 بازدید | 32 پست دوستان نپرسید چرا نپرسید میام فردا شب بهتون تعریف میکنم اشکام از ساعت ۸ بند نیومده اگه خدایی وجود داره چرا جواب زجرای منو نمیده دارممیمیرم😢😢😢😢 نپرسید چرا الان حال ندارم بگم فقط برام دعا کنید نمیدونم از کی میخاید چه جوری میخاید دارممیترکم😢 درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش... 1396/10/01 | 00:12 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
به_آفرید1 عضویت: 1396/02/03 تعداد پست: 10960 عزیزم خدا به قلبت آرامش بده.امیدوارم مشکلی که باعث ناراحتیت شده رفع بشه. ۱۷۶ جان ۱۷۶ آرزو ۱۷۶ استعداد پرپر شده
ماهورجونم عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 3744 برات دعا کردم و صلوات فرستادم😔 کیستم ؟؟؟؟ یک تکه تنهایی !!!
haya68 عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 1036 من دارم توی دلم اشک میریزم.خودمو حروم آدمی کردم ک سرسوزن ارزش نداره.من لقمه ی بزرگی بودم براش.ازش متنفرشدم.امیدوارم این اسم لعنتیش هرچه زودتر ازشناسنامه م بره بیرون
پارسال عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 5730 هیچ مشکلی با اشک و زاری حل نمیشود پس گریه راه حل نیست قوی باش خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم و خودخوری نکنم💪💪💪💪
yasssss مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 من دارم توی دلم اشک میریزم. خودمو حروم آدمی کردم ک سرسوزن ارزش نداره.من لقمه ی بزرگی بودم براش. از ... اگه خدا واقعا وجود داره اونی که من میگم به فردا نکشه بمیره بمیره راحت شم...😢😢😢😢 درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
سوشیانس عضویت: 1396/04/05 تعداد پست: 4322 منم حالم خیلی بدهخیلی خورده امدارم میترکمخب حالا برم بخونم ببینم چی نوشتی و چرا حالت بده خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
yasssss مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 هیچ مشکلی با اشک و زاری حل نمیشود پس گریه راه حل نیست قوی باش دیگه نمیکشمدیگه نمیتونمفقط فردا بشه تکلیفممعلوم شه😢😢😢😢 درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
پارسال عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 5730 اگه خدا واقعا وجود داره اونی که من میگم به فردا نکشه بمیره بمیره راحت شم...😢😢😢😢 منم ازش ناراحتم خیلی زیاد همیشه جشن و مهمانی ها تو دلم میکند زهر مار امشبم میخواستم خوشحالم باشم اما غمگینم کرد بعدش میگه دوستت دارم برو گم بشو خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم و خودخوری نکنم💪💪💪💪
سوشیانس عضویت: 1396/04/05 تعداد پست: 4322 آخ عزیزماگه لیاقت نداره و زجرت میده که ولش کن بره گمشهاگه ی اتفاق لحظه ایه و فرداشب دوباره باهم خوش میشید که اصلا به این تلخیها بها ندهتافردا و خبرهای خوش و موضوعات خیر خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
جمعه عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 432 بچه ها من خیلی بدبختم امروز یلدا نبود برام جهنم بود ب خداقسم ازغروب دارم گریه میکنم اخرش حالم بد شد دیگه نمیکشم خدا😭😭😭😢😢😢برام دعا کنید
yasssss مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 4302 آخ عزیزم اگه لیاقت نداره و زجرت میده که ولش کن بره گمشه اگه ی اتفاق لحظه ایه و فرداشب دوباره باهم ... نمیتونم برمنه اگه نخواما نمیتونم 😢😢😢 درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
پارسال عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 5730 من خیلی خسته ام کاش زندگی واقعا دنده عقب داشت تا سر سفره جلوی همه بهش می گفتم به نام خدا نه خیر بجای بله گفتن خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم و خودخوری نکنم💪💪💪💪