2777
2789
عنوان

حالم بده خیلی بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من خیلی بدبختم امروز یلدا نبود برام جهنم بود ب خداقسم ازغروب دارم گریه میکنم اخرش حالم بد شد ...

برا منم عاشورا از این بهتر بود😭😭😭😭😭😭

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
نفرین نکن خدای نکرده به خودت برمیگرده از خدا بخواه اگه بهت بدی کرده خودش جوابشو بده

خدا کو چرا امشب نشنید صدامو؟؟؟؟

درد دارم😢

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
عزیزم فداتشم ...ببخشیدا ولی ب نظرم زن ها بدبخت ترین موجود روی زمینن...چشمام کورشد بخدا..😢😢😭😭

آره خیلی بدبختیم😢

فردا میام‌میگم ببینی بدبختیای من پیش بعضی از دردا خوشبختیه😔😔😔😔

خدا کو چرا امشب نشنید صدامو؟؟؟؟ درد دارم😢

صبر داشته باش نمیشه که در ثانیه طرف بمیره اگه کسی واقعا بدی کنه به مرور تقاص پس میده

دوچیز را هرگز عیان نکن ، آنچه نیستی .... همه ی آنچه هستی ...

از همه یلدا ها متنفرم😢😢😢😢

رو سرامیک نشستم

زودتر فردا شه😢

آره خیلی بدبختیم😢 فردا میام‌میگم ببینی بدبختیای من پیش بعضی از دردا خوشبختیه😔😔😔😔

ن خواهر دارم ...ن ی دخترخاله دخترعمویی..الانم دلم ی اغوش خواهرانه میخاد سرمو بزارم روشونش وفقط گریه کنم..بخداحالم خیلی بده 😢😢💔

ن خواهر دارم ...ن ی دخترخاله دخترعمویی..الانم دلم ی اغوش خواهرانه میخاد سرمو بزارم روشونش وفقط گریه ...

منم خواهر ندارم هیچی ندارم‌تک و تنها بی پناه

زنگ زدم‌پدرشوهرم بلیط گرفته بیاد

من چقدر بدبختم😢