2777
2789
عنوان

حالم بده خیلی بد

1014 بازدید | 32 پست

دوستان نپرسید چرا نپرسید میام فردا شب بهتون تعریف میکنم 

اشکام از ساعت ۸ بند نیومده 

اگه خدایی وجود داره چرا جواب زجرای منو نمیده دارم‌میمیرم😢😢😢😢 

نپرسید چرا الان حال ندارم بگم 

فقط برام دعا کنید نمیدونم از کی میخاید چه جوری میخاید 

دارم‌میترکم😢

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

عزیزم خدا به قلبت آرامش بده.

امیدوارم مشکلی که باعث ناراحتیت شده رفع بشه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم توی دلم اشک میریزم.

خودمو حروم آدمی کردم ک سرسوزن ارزش نداره.من لقمه ی بزرگی بودم براش.

ازش متنفرشدم‌.امیدوارم این اسم لعنتیش هرچه زودتر ازشناسنامه م بره بیرون

هیچ مشکلی با اشک و زاری حل نمیشود پس گریه راه حل نیست قوی باش

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
من دارم توی دلم اشک میریزم. خودمو حروم آدمی کردم ک سرسوزن ارزش نداره.من لقمه ی بزرگی بودم براش. از ...

اگه خدا واقعا وجود داره 

اونی که من میگم به فردا نکشه بمیره بمیره راحت شم...😢😢😢😢

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
هیچ مشکلی با اشک و زاری حل نمیشود پس گریه راه حل نیست قوی باش

دیگه نمیکشم

دیگه نمیتونم

فقط فردا بشه تکلیفم‌معلوم شه😢😢😢😢

اگه خدا واقعا وجود داره  اونی که من میگم به فردا نکشه بمیره بمیره راحت شم...😢😢😢😢

منم ازش ناراحتم خیلی زیاد همیشه جشن و مهمانی ها تو دلم میکند زهر مار امشبم میخواستم  خوشحالم باشم اما غمگینم کرد بعدش میگه دوستت دارم برو گم بشو 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

آخ عزیزم

اگه لیاقت نداره و زجرت میده که ولش کن بره گمشه

اگه ی اتفاق لحظه ایه و فرداشب دوباره باهم خوش میشید که اصلا به این تلخیها بها نده

تافردا و خبرهای خوش و موضوعات خیر

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
آخ عزیزم اگه لیاقت نداره و زجرت میده که ولش کن بره گمشه اگه ی اتفاق لحظه ایه و فرداشب دوباره باهم ...

نمیتونم برم

نه اگه نخواما نمیتونم 😢😢😢

من خیلی خسته ام کاش زندگی واقعا دنده عقب داشت تا سر سفره جلوی همه بهش می گفتم به نام خدا نه خیر بجای بله گفتن