2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست ندارم اما دامن نمیاد بچه ای که با قرص اورژانسی شده رو هم سقط کنم

یعنی الان باردارید؟ دیگه اصلا ب سقط فکر نکنید ! خدا کمک میکنه ...بیشتر روی حال روحی خودتون کار کنید و خودتونو واسه سختیش اماده کنید 

نظرم ؟؟؟

به من چه ؟ 

کجای زندگی اون زن و شوهر قراره نقش داشته باشم که روی بچه داشتن و نداشتنش نظر بدم ؟

مگه نظر بقیه روی بچه نداشتن یا سقط یا نگه داشتن بچه ی خودم روی من اثر داره و برام مهمه ؟ پس نظر منم برای بقیه فاقد اهمیته

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگه از لحاظ مالی مشکلی نداری مثلا ما ۳ تا بچه ایم هزینه خونه ماهی ۵۰ اینا میشه تازه زندگی معمولی بعض ...

فقط خورد و خوراک نیست که

بچه ها هزینه لباس و تفریح و مدرسه و آموزش و کلاس های متفرقه و خیلی چیزهارو دارن

همینطور که بزرگ‌تر میشن هزینه هاشون هم بزرگ‌تر میشه

بچه های من پشت همن پدرم دراومدهشما چی؟

برای منم دومی رو وقتی اولی یک سال و نیم بود حامله شدم اونم با حاملگی بسیار سخت نابود شدم شیر خودمم دادم به هر دو اصلا لب به شیشه وشیر خشک نمیزدن اولی کولیک شدددددید داشت دومی رفلکس شدید با قطره چکان بزور به دومی شیر دادم و خیلی چیزهای دیگه واااای اصلا نمی‌خوام دیگه بهش فکر کنم 😵 خودشم دست تنها مامانم کلا یه شهر دیگه هست دوره 😬

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️
فقط خورد و خوراک نیست کهبچه ها هزینه لباس و تفریح و مدرسه و آموزش و کلاس های متفرقه و خیلی چیزهارو د ...

درسته بچه وقتی بزرگ میشه ماشین میخواد خونه میخواد و هزارتا چیز دیگه

بستگی به شرایط زندگیت داره به درآمدتون به شرایط روحی وجسمیتون ببین میتونی یه بچه ی دیگه را بپذیرین ازپس هزینه هاش بربیاین حوصله ی دوران بارداری وزایمان ونوزادی و....رادارین ؟ببین میتونی با شرایط جسمی بعد زایمانت کنار بیای چون زن باهربار باردارشدن کل سیستم بدنش میریزه بهم وبدنش فرسوده میشه روح وروانم که صددرصد داعون میشه .کاری به خجالت بقیه نداشته باش بااینا اوکی باشی مشکلی نیست 

ولی من بعد سقط م افسردگی گرفتم.وتازه بعد چندماه خوب شدم .اما گاها عذاب وجدان دارم .با اینکه قلبش هنوز تشکیل نشده بود اما....متاسفم برای خودم که قرص اورژانسی تغلبی بهم دادن و گناهش پای اونا باشه

بستگی به نوع تربیت دارهحتی بچه های الان

نوع تربیت؟نیاز بچه ها عوض شده عزیزم ربطی به تربیت نداره

الان اتاق مستقل داشتن مساله مهمی هست برای بچه ها

کلاس های مختلف رفتن

لباس های مورد علاقشونو پوشیدن

باید طبق این دوره بچه هارو تربیت کرد

من نمیتونم بچمو مثل زمانی که خودم بزرگ شدم تربیت کنم

قطعا اینجوری تربیت بچم شکست میخوره

من دوتادختر دارم که خداراشکر بزرگ شدن کوچیکه ۱۰سال ونیمشه ....دنیا راباتمام بزرگیش بهم بدن حاضرنیستم یه بار دیگه طعم مادرشدن وتجربه کنم اصلا چون تمام روح وروان وجسمم تحلیل رفته واقعا اسم بچه میاد فرارمیکنم

من دوتادختر دارم که خداراشکر بزرگ شدن کوچیکه ۱۰سال ونیمشه ....دنیا راباتمام بزرگیش بهم بدن حاضرنیستم ...

اره واقعا منم همیشه به همسرم میگم حالا جدا از همه سختی ها خب ماهم آدمیم حق زندگی داریم فقط یکبار به دنیا می‌آییم چرا همش باید دنبال بچه داری باشیم  حتی از الان میگم من واسه اینا بچه نگه نمی دارم از اون مامان بزرگ گشاد ها میشم 🤣🤣🤣

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️