2777
2789
نوع تربیت؟نیاز بچه ها عوض شده عزیزم ربطی به تربیت ندارهالان اتاق مستقل داشتن مساله مهمی هست برای بچه ...

آخه اشتباه همینه 

تربیت یه سری اصول مشترک داره که ربطی به زمونه و اینا نداره

نمیگم زمونه تاثیر نداره ها.

شما خودتون داشتید میدونید

نوع تربیت؟نیاز بچه ها عوض شده عزیزم ربطی به تربیت ندارهالان اتاق مستقل داشتن مساله مهمی هست برای بچه ...

این قدر پدر و مادرا هستن که این جوری تربیت کردن و به چه کنم افتادن. پسر خالم نمونه لشغ همممه چی براش فراهم می کنن بازم ناراضیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این قدر پدر و مادرا هستن که این جوری تربیت کردن و به چه کنم افتادن. پسر خالم نمونه لشغ همممه چی براش ...

همه چیز باید اصولی فراهم بشه

منم در مورد چیزای عجیب غریب حرف نمیزنم

اینها کمترین امکاناتی هست که یه بچه باید داشته باشه

همه چیز باید اصولی فراهم بشهمنم در مورد چیزای عجیب غریب حرف نمیزنماینها کمترین امکاناتی هست که یه بچ ...

عذر میخوام دویت عزیزم

مبنا و الگو تون چیه؟ از روی چه چیزی میگید خوبه این کارا؟

جو غالب؟فضای مجازی؟ اطرافیان

عذر میخوام دویت عزیزم مبنا و الگو تون چیه؟ از روی چه چیزی میگید خوبه این کارا؟جو غالب؟فضای مجازی؟ اط ...

خیر…نیاز بچه های امروزی فرق کرده

اشتباه خیلی بزرگیه که بچتو طبق دوران خودت تربیت کنی

اینکه بچه اتاق مستقل داشته باشه و خورد و خوراک خوب و پوشاک و آموزش و تفریح خوب براتون عجیبه واقعا؟چیش غیر عادیه؟

اینها نیازهای اولیه یه کودکه

در مورد چیزهای لاکچری حرف نمیزنم

خیر…نیاز بچه های امروزی فرق کردهاشتباه خیلی بزرگیه که بچتو طبق دوران خودت تربیت کنیاینکه بچه اتاق مس ...

خب خوبه اینا نمیگم یده ولی باید ببینید لازمشه که سه تا کلاس بره همزمان یا نه

یه عده که به خاطر پزش میذارن کلاس طفلکی بچه هلاک میشه. اگه علاقه داشته باشه باز خوبه

کلا باید مطالعه کنیم متناسب با نیاز بچه تربیتش کنیم.

موفق باشید

خب خوبه اینا نمیگم یده ولی باید ببینید لازمشه که سه تا کلاس بره همزمان یا نهیه عده که به خاطر پزش می ...

بله خیلی از بچه ها علاقه دارن و براشون نیازه

تغذیه خوب هم مسلما نیازه

پوشاک و تفریح هم همینطور

همین در ماه کلی هزینه داره

حالا شما فکر کن چندتا باشن در ماه کلی هزینه دارن

اینکه فقط بچه بیاری و بی توجه به نیازهای باشی ظلم بزرگیه

روز خوش