2777
2789
دوست ندارم اما دامن نمیاد بچه ای که با قرص اورژانسی شده رو هم سقط کنم

آها 

پس بسلامتی بدنیا بیاد❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
واااااای نگو دقیقا منم 😖😖

بچه های من پشت همن پدرم دراومده

شما چی؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه شرایطم بد باشهنتونم بچه هامو ساپورت کنم بله خجالت میکشم …بیشتر در آینده از بچه هام خجالت میکشم ...

من دوتا بچه دارم هر دو پسران درسته درآمد شوهرم معمولی هست اما شکر خدا ماشاالله ننه تا حالا از. خورد خراک‌موندن نه از لباس نه از چیزی نمیکنم سرن از همه اما خب معمولی هستن 

این موضوع نظر خواهی داره؟! هرکس بسته ب شرایط روحی جسمیش تصمیم میگیره بچه  بیاره یا نه ... یکی میتونه یکی نه! خجالت یعنی چی؟ مگه گناه کردی ک بخوای خجالت بکشی ! من خودم ۳تا بچه دارم واتفاقا همیشه م عکس العمل مثبت از دیگران میگیرم🙂

قدیم زیاد میاوردن مثلاً پدربزرگ من 9 تا بچه آورد به پسرا تو خرید خونه و شغل تا 90 درصد کمک کرد به دخترا کامل جهاز و سیسمونی و کلی طلا یعنی 90 درصد پیشرفت رو کمک کرد کشوند بالا خود من توان پیشرفت برای خودمم ندارم سر همین مخالفم آدمی که می‌تونه چراکه نه بیاره

سلام میشه یه سوال بپرسم درمورد بار داری 

چجوری متوجه شدید ک بار دارشدید؟

بعد اینکه جلوگیری طبیعی داشته باشی واقعا هواست باشه 

بدون قرص وغیر 

ولی احتمال حاملگی هست ؟

و یه سوال دیگه شده پریود شده باشی ولی بار دار باشی خبر نداشت باشی ؟

*♥️⃤ 𝕀𝕟 𝕤𝕙𝕠𝕣𝕥,