2777
2789
عنوان

يه خواباي عجيبي ميبينم

74 بازدید | 11 پست

من متاهلم ، زمان مجرديم بهم ميگفتن كه همزاد دارم 

" نميدونم اعتقاد داريد بهش يا نه " 

زماني كه مجرد بودم مثلا يكبار خواب ديدم كه يه اقايي بهم گفت تو نميتوني با كسي ارتباط بگيري و رابطه داشته باشي 

حالا بگذريم كه توي سن بالا ازدواج كردم و خب مدتي درگير بودم و اذيت شدم …  ولي خب ديگه اين خوابها رو نديدم و فكر ميكردم ديگه همه چيز اوكي شده 

حالا بعد از ازدواجم هم دوباره يكبار خواب ديدم 

اقايي " غير از شوهرم " اومد توي خوابم و بهم گفت كه تو زن مني 🤦🏻‍♀️

حالا مدتي گذشت و دوباره چند روز پيش خواب عجيبي ديدم -

خواب ديدم ، توي خونه ي اون مرد بودم و اون شخص به طرز وحشيانه اي و زيااااد با من س ك س كرد ، 

" خواب شهواني نبودا ! من هيچ حسي نداشتم " 

بعد من از اتاقش رفتم بيرون و مادرش رو هم ديدم كه كلي غذا درست كرده بود 

اما من از غذاهاي اونا چيزي نخوردم ، 

صبح كه از خواب بيدار شدم دل درد عجيبي داشتم 

و خيلي جدي نگرفتم - 

رفتم اشپزخونه براي شوهرم ناهار درست كنم ، 

ديدم خونريزي كردم و خونريزي عجييييب و شدييييييد 

أصلا تايم پريودم هم نبود 😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

أصلا واسه خودمم عجيبه 😐

این چیزا واقعیته من اعتقاد دارم چن وقت پیش دختر خاله بابام ک ۲۷ سالشه از خواب پا شد رو ی پاااش حنا ریخته بود 

میگن وقتی همزاد طرف ازدواج میکنه حنا رو میاره میریزه ب پای شخص ک بخت اونم وا شه چون حسادت میکنه نمیزاره بخت طرف وا شه بخدا قسم دوماه طول نکشید ی پسری رف خواستگاریش معلم زبانه الانم عقدن

واقعا راس میگی ؟ 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

به خدا راست ميگم

خیلی عجیبه .🥲

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را