2777
2789

اونجا مادرو خواهرش خوب بهش یاد بدن ظهر کلی جنگ بود اینجا

مادر بیشعورشو خواهربیشعورترش اومدن بردنش که خوب پرش کنن

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بیشعوره شوهرم یچیزی بهم گفت که حالمو خیلی بددد کرد

۱۲سال پیش عقد کردم برگشت گفتم بریم برگه سلامت بگیریم رفتیم گرفتیم گفت حلقوی خونریزی و...نداره

الان بعد ۱۲سال بهم گفت از کجا معلومه که چندنفر باهات رابطه نداشتن!!!

چه زنهایی رو دیدم که با زبون خوش و سیاست  کاری کردن

که مادرشوهر دخواهرشوهر هر چقدر ازشون بد میگفت برای شوهر مهم نبود

وجلو مادرو خواهر خودش به خاطر زنش وایمستاد

زنه نه قیافه داشت نه هیکل 

اما سیاست داشت و زبون 

نه النگوهاشم جا گذاشته با چادر و روسریش

زنگ نزی بیاد هااااا.فیلم ببین هله هوله هایی ک دوست داری بخر بخور دوش بگیر ریلکس کن....کیف کن.خودش میاد

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  
حالا تو کی میری دنبالش؟؟؟

مادرشوهرم به مامانم زنگ زده بیاید تکلیف دخترتونو مشخص کنید منم به مادرم گفتم به هیچ عنوان نیاید

برگشته به مامانم گفته روز مرده بگو بره گل و شیرینی بخره بیاد دنبالش!!!

مادرشوهرم به مامانم زنگ زده بیاید تکلیف دخترتونو مشخص کنید منم به مادرم گفتم به هیچ عنوان نیایدبرگشت ...

آخی...بگو مثل اینکه جاها عوض شده...بگو من تو خونه ام راحت نشستم اونو نگه دار ور دل خودت

چه زنهایی رو دیدم که با زبون خوش و سیاست کاری کردنکه مادرشوهر دخواهرشوهر هر چقدر ازشون بد میگفت برا ...

من ۱۲سال هیچی نگفتم و هی زبونمو نگه داشتم ولی امروز بعد ۱۲سال مثل بمب ترکیدمو هرجی به دهنم رسید به همشون گفتم

مادرشوهرم به مامانم زنگ زده بیاید تکلیف دخترتونو مشخص کنید منم به مادرم گفتم به هیچ عنوان نیایدبرگشت ...

روزمرده نه روزبچه ننه ولش کن تاخودش برگرده این هنوزبزرگ نشده سریع به مادرش همه چی میگه