2777
2789
عنوان

شوهر بیکار

298 بازدید | 25 پست

شوهرم 4 ساله بیکاره زمان دوستی بهم گفته بود شرایط ازدواج نداره ولی من چون 3 سال دوست بودیم و بابامم خیلی اذیتم میکرد اصرار کردم زودتر عقد کنیم الان یک سالو نیمه اومدیم سر زندگیمون هنوز بیکاره خیلی خستم هرچی میگم برو سرکار میگه من کار حمالی نمیکنم کار خوب میخوام پیدا کنم به فامیلش که ادم قدرتمندیه سپرده بود کار خوب پیدا کنه که نشد پدرش ماهی دو تومن بهمون با منت و اخم میده اکثر اوقاتم خونه شونیم اصن نمیفهمم زنگی رو یه بچه 2 ماهه ام دارم 😭😭😭 راهنمایی کنید چیکار کنم

(✪‿✪) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بچه دار شدی

واقعا شرایطتت خوب نیس

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

زود عقد کردی برای فرار از خونه پدر 

بچه رو تو این اوضاع چرا آوردی برای فرار از چی؟!!

واقعا ک

مقصر اصلی خودتی 

فکر کردی با عشق میشه سیر شد ؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐چیییییی

بچه میخاستی چیکار

خیلیا مثل شماعن

نمیدونم عقلشون کجا رفته

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

این از اون شوهر هاست ک منتظره پزشکیان بگه من میخام برم کنار بیا جای من تو رییس‌جمهور باش عمرا کار کنه این دیگه خیالت راحت تو هم ک پایه هستی باهاش بروبرا دومی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فقط برو خودت سرکار بچه رو بده بهش 

اشتباه رو اشتباه

دیدی طرف بیکاره اصرار که بیا منو بگیر

دیدی همچنان بیکاره با ۲ تومن پول با منت پدرشوهر می گذرونی گذاشتی بچه دار بشی

الان تو رو خدا دیگه لااقل به خاطر اون بچه باهاش جدی حرف بزن بگو باید کار کنی

هر دوتون باید تلاش کنید و کار کنید

بچه تون هنوز خیلی کوچیکه بگو تو برو سر یه کاری منم بچه یه سالش بشه کار می کنم

آینده ی بچه ی بیچاره دست شما دوتاست 

شوهرت از زیر کار فرار میکنه وگرنه مردی که بخواد کار کنه پادویی و شاگردی هم میره 

عروس عمه شوهرم شوهرش تو خونه میخوابید اون میرفت سر کار با سه تا بچه آخرش  جدا شد 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️