2777
2789

من شنیدم جزوه نمیدن و برا امتحانا باید کل کتابو بخونید،ازین بابت سخته این وضعیت؟

من میخوام مدیریت بازرگانی ثبت نام کنم

رنگین کمان پاداش کسانی است که تا آخر زیر باران باشند...☔️🌈🌧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال ۸۵تا۸۹ دانشجوی پیام نور بودم.بله تقریبا همینطور بود که میگی نمیدونم الان فرق کرده یا نه.من مد ...

سخت بود؟

جزوه که نمیدن درسته عوضش موقع امتحان میری امتحانات چن سال پیشو. میخونی قبولی رو میاری من کلا همینجور ...

جدی؟ ینی اصلا کتاب نمیگرفتی؟

سخت بود؟

نه چون من درس خوندن رو خیلی دوست داشتم حفظی جات و زبانم خیلی خوب بود.ریاضی هم بیرون پیش یه استاد دیگه کلاسخصوصی رفتم نمرم بالای ۱۶شد.آمار و تحقیق در عملیات ها و حسابداری هم با همون جزوه مختصر اساتید و نمونه سوالایی که تهیه میکردم قابل درک میشد.و البته خوندم و مرور زیاد.فکر کن کلاسا از۲۰مهر شروع میشدمن از یک مهر طبق برنامه درسامو شروع میکردم از حفظی جات.نه تنها عقب نمیموندم بلکه تا امتحان ترم دو دور کامل خونده بودم همه کتابارو و شب امتحان فقط مرور روزنامه ای.۸ترمه هم تموم کردم ترم ۸فقط ۱۲واحد داشتم که اگه ترم تابستون اول واحد برمیداشتم یا ترمای دیگه یکی دوواحد بیشتر همونم ۷ترمه تموم میکردم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

سخت بود؟

امیدوارم توضیحاتم کامل بوده باشه

ببین توپیام نور همکلاسی داشتم که از تابستون اول واحد برداشت ترمای دیگم یکی دوواحد بیشتر از معمول و ۷ترمه تموم کرد.یه عده هم مثه من سر ۴سال/۸ترم.خیلیام بالای ۹ و ۱۰ترم.بستگی به خودت داره چقدر تلاش کنی و سفت و سخت بگیری و جاییکه ضعیفی(مثلا من اون موقع تو ریاضی)کلاس خارج از کلاس بری

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

نه چون من درس خوندن رو خیلی دوست داشتم حفظی جات و زبانم خیلی خوب بود.ریاضی هم بیرون پیش یه استاد دیگ ...

من همزمان سر کار هم میرم ،ولی دوس دارم مدیریت بازرگانی هم بخونم از الان استرس گرفتم که ینی میتونم یا نه😬 لیسانس دوممه

اسی پیام نور چطوری باید ثبت نام کنیم بعد اینکه کلا مجازیه؟ ینی لازمه بریم سرکلاسا؟

تا امروز وقت داره ثبت نامش فقط،باید بری کافی نت با معدل دیپلمت ثبت نام میشی

اره کاملا مجازیه ولی اگ بخوای حضوریم میتونی بری