2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه رو باید سقط کنی

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 35 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول دارن ده میلیون بدن قرص سقط وهزاران دردسر ودرد روتحمل کنن ولی برابچه پول ندارن

من ب شوهرم گفتم اگه بحث خرج بچس خودم الآنم ک سر کار میرم از این ب بعد هم میرم حتی یک قرون هم در رابطه با بچه ازت نمی‌گیرم لال شد از اون روزم باهام یک کلمه حرفم نمیزنه

نمیفهمن چه خبره بخدا تا الان ۴۰ میلیون خرج کردم هنوزم هیچیعکس رنگی رحم دردش خیلی زیاده دکتر میگه سال ...

ایشالله ب مراد دلت برسی 

دعا کن واسم دلم نمی‌خواهد تحت هیچ شرایطی بچمو از دست بدم

نمی‌دونم بد جور گیر افتادم چند روز یا دیر میاد خونه تا میاد می‌خوابه ن حرفی میزند ن غذا میخوره

قبل بارداری دیر میومد؟؟ یا بعدش؟

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

من ب شوهرم گفتم اگه بحث خرج بچس خودم الآنم ک سر کار میرم از این ب بعد هم میرم حتی یک قرون هم در رابط ...

ببین عزیزم میدونم برات سخته خب ولی همین امشب که از سرکار اومد اولا سعی کن از قبل غذای مورد علاقه شو درست کنی، بعد از شام ازش بپرس بگو چرا دلت بچه نمیخواد؟

سعی کن متقاعدش کن با زبون خووششششش ببین خیلی مهمه که حتما با زبون نرم باهاش حرف بزنی. براش توضیح بده بگو بچه نعمته و اگر اعتقاد داره چند قسمت از برنامه زندگی پس از زندگی نشونش بده ببینه اونایی که از عمد سقط کردن اون دنیا چجوری تاوان پس دادن و چقد شرمنده شدن. 

ببین عزیزم میدونم برات سخته خب ولی همین امشب که از سرکار اومد اولا سعی کن از قبل غذای مورد علاقه شو ...

همه این کارا رو انجام دادم با زبون با دعوا بافوش ولی میگه نمیخوام الآنم بهش زنگ زدم میگم کی میای میگه حروقت کشتیش 

ببین عزیزم میدونم برات سخته خب ولی همین امشب که از سرکار اومد اولا سعی کن از قبل غذای مورد علاقه شو ...

میگه خودمون هنوز بچه آیم بهش میگم داداشت ۲ سال از تو کوچیک تره ۳ تا بچه داره تو یدونتو چطوری نمی‌خوای میگه من هنوز بچه ام 

میگه خودمون هنوز بچه آیم بهش میگم داداشت ۲ سال از تو کوچیک تره ۳ تا بچه داره تو یدونتو چطوری نمی‌خوا ...

😐😐 خیلی بی منطقه

شایدم واقعا فک میکنه براش زوده و نمیتونه مسئولیت بچه رو بپذیره. حالا بگذریم بسپر به خدا خودش، حتما حکمتی هس

😐😐 خیلی بی منطقهشایدم واقعا فک میکنه براش زوده و نمیتونه مسئولیت بچه رو بپذیره. حالا بگذریم بسپر ب ...

نمی‌دونم فقط دلم میخواد خفش کنم 

برام دعا کن دلم نمی‌خواهد بلایی سر بچم بیاد