2777
2789
عنوان

شوهرم تاپیکامو دیده بهم گیر داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 98 پست

الان من اگه اسم بگم به اون آقا بددل میشه در حالی که هیچ گناهی نداره. امکان داره نذاره سر کار برم، یا اگه بذاره با بددلی و شک باشه... اگه چیزی نگم همون طور که خودشم گفت به همه ی دنیا شک میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمش کن فکرتو جمع کن تا قضیه رو جمش کنی بگو برامن نبود برا یکی از دوستای سلیت بوده که تایم و تعداد تا ...

آخه همه چیزش زندگی خودمون بود. خودش میدونه مشکل من چی بود دیگه... همون موقعها خییییلی زیاد بهش گفتم من حالم بده، نمیتونم تحمل ندارم این اداها رو تموم کن، هی گفتم عزیزم همینجوری میشه که زندگیا بر باد میره. هی گفتم من جوونم نمیترسی اشتباهی ازم سر بزنه؟

بهتر که فهمید

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

کاش سایت امکان حذف تاپیک رو داشت

وهمچنین ورود آقایون ممنوع بود

عین خاله زنکا تو درد دلای خانوما سرک میکشن وگاها نظرم میدن

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏
آخه همه چیزش زندگی خودمون بود. خودش میدونه مشکل من چی بود دیگه... همون موقعها خییییلی زیاد بهش گفتم ...

خب پس چیکارمیخوای بکنی نزاربه خاطر ی تاپیک کوفتی زندگیت دچارمشکل شه

استارتر الان اسمتو سرچ کنه کاربریت میاد بالا با گوشی خودش چه بسا الان داره این تاپیکت میخونه مطمئن ب ...

بخونه. بخونه ببینه کاری نکردم که بخوام قایم کنم... آدمیزاد مگه میتونه فکر نکنه؟ آدم نیاز داشته باشه، نیازش رفع نشه، اون وقت به هیچی فکر هم نکنه؟ مگه میشه؟ اگه خطایی کرده بودم حق داشت، توجیه نمیکردم، طلاقمم میداد شکایتی نداشتم

خانمایی ک دارین میگین بگو تاپیک فیک برا پربازدید بوده خب این شوهرش یادگرفته چ جوری بره نی نی سایت حالا از سرکار برگشت شاید ب زور گوشیو گرفت نگاه کرد همه اینارو میبینه تاپیک جدیدشو میبینه دیگ این حرفشم باورنمیکنه

بخونه. بخونه ببینه کاری نکردم که بخوام قایم کنم... آدمیزاد مگه میتونه فکر نکنه؟ آدم نیاز داشته باشه، ...

شما کاری نکردین اصلا همون فکرم چیز بدی نیست که بخواین برا یه خیال ایتقدر استرس و اعصاب خوردی تحمل کنید

خب پس چیکارمیخوای بکنی نزاربه خاطر ی تاپیک کوفتی زندگیت دچارمشکل شه

نمیدونم. برای همین اینجا پرسیدم... من همیشه تنها راهی که توی رابطم با شوهرم داشتم صداقت بوده، الانم انکار نکردم، اما نمیتونم بیخودی اسم یه نفرو که از همه چی بیخبره و گناهی نداره بگم... از طرفی میترسم بگم و واسم محدودیت بذاره