2777
2789
عنوان

شوهرم تاپیکامو دیده بهم گیر داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2278 بازدید | 98 پست
الان من چیکار کنم؟ صبح می گفت خوب فکراتو بکن من فقط یه اسم میخوام همین، اگه نگی اوضاعمون خوب پیش نمی ...

بع هیچ وجه نگو 

و اگه میتونی بپیچون 

بگو اکانت مشترکه با دوستم و نمیتونم بگم کدوم دوستم چون ای تاپیک و دیدی 

و صبح عصبانی بودم که بهت نگفتم کار من نیست 

فکر کردم چکم کردی

اصللااا واقعیتو نگو

اینجا دروغ بگی خیلیییی. ضررش کماره تا همچین واقعیتی 

خصوصا اسم اون شخص و نیار

🤌🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی خبربده بعدا تو فکرتم اسی

باهاش حرف زدم. گفتم من واقعا دلم نمیخواد بهت توضیح بدم که کی بود، هر چی بود یه فکر و خیال گذرا بود و خواهش میکنم ادامه نده... اونم اول اصرار میکرد، بعدش گفت قسم بخور که هیچ رابطه با هیشکی نداشتی و منم قسم خوردم

بعدش میگفت من از کجا بدونم از این به بعد همچین چیزی پیش نمیاد؟ گفتم من تا وقتی شوهرمی بهت تعهد دارم، توی اون اوج حال ناخوش خیانتی بهت نکردم بعد از اینم نمیکنم، اما فکر چیزی نیست که کنترل کنم، اگه بازم مثل اون موقع بهم بی توجه باشی قول نمیدم که احساسمو کنترل کنم