2777
2789
عنوان

شوهرم تاپیکامو دیده بهم گیر داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2277 بازدید | 98 پست
نمیدونم. آخه من که چیزی نگفته بودم. اصلا کاری نکردم نگران باشم

شما یه راه دارین 

اگه زیاد بهتون گیر داد .جلو چشمش .لغو کاربری .چیه بدونم تعلیق کنید .

بعدا با شماره دیگه با اسم مستعار دیگه بیاین .همین.

مردا نفهمن .فقط دنبال بهونه ان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه  الکی میکی حق الناس گردنته من نمیگم الکی میگی 

حق الناس هم بخشیده نمیشه 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

شوهر من اصلا نمیدونه نی نی سایت چیه

خودمم تو خونه اصلا اینجا نمیام 

همین مونده بیاد این چیزارو بخونه

مرد ایرانی جماعت بددله 

خدا به دادت برسه

الان میره کافی نتی جایی هک میکنه و از این به بعد کارت زاره

وطن ای مادر غمدیده ام.......

گفتم. خیلی چیزا بهش گفتم. واقعا دعوای بدی بود... روانم خسته شد اصلا. میگفت نمیدونستم اگه سیر نباشی مثل سگ همه رو بو میکشی...

چی بگم آخه.... بهش گفتم هر کی جای من بود شک نکن دوستپسر پیدا می کرد

گفتم. خیلی چیزا بهش گفتم. واقعا دعوای بدی بود... روانم خسته شد اصلا. میگفت نمیدونستم اگه سیر نباشی م ...

نباید این رو میگفتی...فقط باید به قول کامنتی که بالاتر یه کاربر گذاشتند میگفتی فیک بوده برای جلب توجه و پربازدید شدن

اشتباه کردی دیگه بهت شک داره

حتی به پاک بودنت هم شک می‌کنه چون خودت گردن گرفتی که به کسی فکر میکردی

خیلی بی سیاست عمل کردی..حالا فکر کن که یه جوری جمعش کنی...

جمعش نکردم. فقط اون میگفت بگو کیه، منم میگفتم نمیگم به چه دردت میخوره

جمش کن فکرتو جمع کن تا قضیه رو جمش کنی بگو برامن نبود برا یکی از دوستای سلیت بوده که تایم و تعداد تامیکش تموم شده بوده ازمن ایتفاده کرده بوده