2777
2789
عنوان

عکس هام😢😭😭

136 بازدید | 3 پست

عکسام حذف شدن برنامه ریکاوری عکس ک واقعی باشه دارید هر چی دانلود میکنم دروغه عکس هایی ک دارند نشون میده شما دارید برنامه شو؟

ولی زیادی منتظر موندن                                                ذوق آدمو کور میکنه...                                                     قشنگیش به الانشه  *خدا*       

این برنامه ۱۰۰ میل نفر ادم لود کرده ی سربا گفتن راست بود ولی بابد قلقشو بدونی ... برنامه  

DiskDigger photo recovery

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

این برنامه ۱۰۰ میل نفر ادم لود کرده ی سربا گفتن راست بود ولی بابد قلقشو بدونی ... برنامه DiskDigger ...

دانلود کردم عکس هامو نیاورد 

ولی زیادی منتظر موندن                                                ذوق آدمو کور میکنه...                                                     قشنگیش به الانشه  *خدا*       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانلود کردم عکس هامو نیاورد

عکساتو حساب گوگل نداشتی؟؟

من خواهرم هرررر عکسی تو گوشیش داشته چون حساب گوگل داره واس گالریش همیشه دارتشون

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼