2777
2789
عنوان

واقعا حالم بده لطفا بیاین

184 بازدید | 30 پست

وقتی ب نامزدم میگم مثلا موهاتو اینجور نکن رنگ قهوه ای نزن مشکی جذاب تری یا بهش میکم فلان چیزو نزن ب پوستت خوب نیست من میدونم ک بده 

گوش نمیده میره سریع تو فاز مقایسه بهم میگه تو بدتری تو نظر من برات مهم نیست توام ب من گوش نمیدی 

بهش میگم اقا من دارم واسه بهتر شدنت میگم بهت اعتماد کن من دوس مدارم تو هفت رنگ باشی و تجملاتی باشی ساده باش تو پسری باید ساده باشی 

سریع میاد میگه توام ب من گوش نمیدی 

خیلی دلم گرفته واقعا حالم بده بااین لجبازیا و حرف حرف خودش باشه نمیتونم من خودم فروردینیم حرف زور تو کتم نمیره خیلی وقتا ب حرفایه زوری زده من خوشم‌نیومده درمورد اینور اونور رفتن یا مثلا دلم خاسته ی کم ژل گونه بزنم ک زدم اصلا مشخص هم نبوده یا مثلا کار بکنم سر این چیزا ب من گیر میداده ک من گوش نمیدادم بهش 

بعد میاد مقایسه میکنه 

اون دی ماهیه 

واقعا رد دادم شما بگین چیکار کنم خسته شدم فقط دارم گریه میکنم از عصبانیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر با اجازه شما🙏🏻

🔥 زومبا آنلاین و رایگان!

ورزش دوست داشتنی و اثر بخش در تلگرام!

برای اطلاعات بیشتر بیاید تاپیک آخرم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

وا مرد مگه ازینکارا میکنه😐😕😕

بهش میگم نکن میگه من خودم دوس دارم رنگ کنم ی نمه قهوه ای شه کار ب نظرا بقیه ندارم 

بهش میگم خو من دوس دارم مشکی باشی میگه توام خیلی وقتا یکارایی میکنی بدم میاد 

خو من چیکار کنم وقتی اینجوریه هی برس میگردمنه ب من

نمیدونم بخدا چیکار کنم مخم رد داده حالم بده همش

مشخصه این آدم برای ازدواج مناسب نیست

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بگو

من حرفم رو از سر محبت و توجه می‌زنم ولی وقتی مدام مقایسه می‌کنی و لج‌بازی می‌کنی، واقعاً ناراحت می‌شم تو نمی‌تونی منو یا کسی رو مجبور به تغییر کنی، و من هم لایق احترام و گوش شنیدن هستم. بهتره وقتی آماده‌ای با آرامش حرف بزنیم، نه با فشار نه با مقایسه و نه با لج‌بازی  تا وقتی این رفتار ادامه داره من روی مرزم هستم و حق دارم فاصله بگیرم تا آرامشم رو حفظ کنم

چطور

بابت رفتار هاش

مثلا میخواد تضاهر کنه شما درکش نمیکنید و مشکل از شماست و کم کم قدرت بیان و اظهار نظر رو از شما بگیره و....