2777
2789

حس میکنم همسرم اونطور که باید منو دوست نداره 

البته که اگه تاپیکامو ببینید میگید همینه و از اجبار مهریه مونده ...

بدترین چیزی که جدیدا از کاراش به دلم مونده و نمیره اینه که جدیدا رستوران زده و به جز دوبار مهمونی که خانواده اش از اونجا غذا سفارش دادن برام یه بار هم غذا نیاورده 

خودشو دخترش اوایل زیاد میرفتن ناهار و شام ولی خب برا من چیزی نمیاوردن ، میگفت هر کس اونجا یه سهم غذا داره ....

بعدها بخاطر گلایه ازش کلی تحقیرم کرد و وقتی از رابطه امتناع کردم کتک کاری هم شد ! 

ماجراهای دخترخوندمم با اذیتاش به کنار ....

قطع رابطه باخانوادم ...

پول تو جیبی ندادناش ...

ل⁩

عزیزم چی بگم غمت کمتر بشه همه یه جور مشکل دارن بگرد دنبال راه حل

درست میگی مشکلات من یه جور نیست جورواجوره ....

اون از دوری پسرم و طلاق اولم اینم از این 

ممنونم عزیزم

ل⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای مهربونیت بشم می تونی اخلاقت رو بگی ؟

نمیدونم عزیزم 

شاید اخلاق منم بده به قول شما 

سعی میکنم به دخترش نزدیک بشم ولی عمقا اکراه دارم 

بهش میگم عزیزم ، بیرون میریم باهم ، قبلا پارک میرفتیم، ولی به شدت لجبازه و بی ادب و فحاش ، سر درسش اصلا همکاری نمیکنه کلی کتکم میزنه و دفترشم جمع میکنه 

مادربزرگش اکثرا باهاش درس کار میکنه ...

اوایل گفتم از این خونه بریم رابطه من و دخترت سامون بگیره ولی فکر کرد دشمنشم خودش و مادرش نذاشتن

بیشتر از اینکه منم بد باشم دلسردم از بی مهری و بی معرفتی همسرم

ل⁩

من اوایل خیلی مهربون، دلسوز ،ترسو،اعتماد به نفسم هم که صفر بود

شوهرم اخلاقش اوایل با من خوب نبودبعد از ده سال به خودم آمدم شدم یه من جدید دعوا زیاد میکردم اما رفته رفته ۱۸۰درجه اخلاقش بهتر شد الان بدون اجازه من آب هم نمیخوره 

گاهی این همه اذیت‌ها به خاطر اخلاق خودمونه

نمیدونم عزیزم شاید اخلاق منم بده به قول شما سعی میکنم به دخترش نزدیک بشم ولی عمقا اکراه دارم بهش میگ ...

یه مدت رفتارت رو باهاش عوض کن ببین من دو تا دختر دارم اولی خیلی مهربونه ولی دختر دومم تا یه خوبی بهش می کنم پر رو میشه و انتظار داره براش همه کار کنم منم دیگه بهش زیاد رو نمیدم با اینکه جونم به جونش وصله

پیش شوهرت اصلا از دخترش نه تعریف کن ونه بدش رو بگو سکوت برای تو بهترین کاره

من اوایل خیلی مهربون، دلسوز ،ترسو،اعتماد به نفسم هم که صفر بودشوهرم اخلاقش اوایل با من خوب نبودبعد ا ...

چیکار کنم عزیزم 

از تنهایی خسته شدم ، از اینکه همسرم منو شریک خوشیا و حال خوبش نمیدونه 

توی هیچ امری از زندگی نه دخالت میتونم بکنم هیچیم بهم نمیگه ،تنها چیزی که مارو بهم مرتبط کرده همون رابطه جنسیه 

همسرم واسه خوراکی خریدن و غذا خوردن و اینا قبلا خیلی اذیتم کرده، قبلا میدیدم خوراکیای خوبی رو که میگرفت میبرد پایین بالا نمیاورد، یه بار بهش گفتم اجیل بگیر بذارم داخل ظرف بچه میگه میترسم بخرم تو بخوری تمومش کنی بهش ندی 

دیروز داخل بازار داشتم سیب سوا میکردم وقتی دخترش اناناسا رو اورد نشونم داد و گفت ببین بابا برام چی خریده اول گفتم دستش درد نکنه دوباره اومد میگم اره دیدم 

پدرش گفت باز تو سوزت اومد براش خریدم ...

ل⁩

یه مدت رفتارت رو باهاش عوض کن ببین من دو تا دختر دارم اولی خیلی مهربونه ولی دختر دومم تا یه خوبی بهش ...

همین کار رو میکنم ...

سر دیدن بچم خیلی اذیتم کرده خیلیم بخاطر دخترش منو تحقیر کرده و کتک زده تا الان 

بچه هم نمیخواد هیچ جوره 

بدی اینه هیچی زندگیم دستم نیست 

قدرت همه دست دختر و مادربزرگه اس 

من قدرت هیچ مخالفتی رو ندارم واقعا دخترش بی ادب و دوست نداشتنیه 

ل⁩

[QUOTE=368125366]چیکار کنم عزیزم  از تنهایی خسته شدم ، از اینکه همسرم منو شریک خوشیا و حال خوبش نمیدونه  ...[/QUOT

جان دلم غصه نخور این روزا هم میگذره ۱۵ساله ازدواج کردم هنوز معنی دوست داشتن واقعی رو نچشیدم 

به خدا همه مشکل دارن سعی کن به ظاهر هم شده جلوی شوهرت خودت رو شاد نشون بدی اصلا برات اون چیزا مهم نباشه 

خودت رو مریض ،افسرده،نشون نده بزار بفهمه به یه ورتم نیست😂الان تحت تاثیر قرار گرفته فکر می کنه چون دخترش رو نگه میداره شاهکار کرده بزار چند سال بگذره پاهاتو ماچ می کنه

تو برو تو نخ مادر شوهرت  اون می تونه تغییرش بده