سلام دخترای قشنگ . من دیدم اینجا دخترای کم سن و سال و جوان و زیبا تعدادشون زیاده یکهویی دلم خواست تجربمو بگم واستون
اول اینکه بگم من نزدیک ۳۳ سالمه و به صورت ژنتیکی پوست عالی داشتم که یادش بخییییر. با دستای خودم خرابش کردم.
نمیدونم چه بیماری و عزت نفس پایینی داشتم که بخاطر یکی دوتا خال و دو تا جوش کوچیک خودمو غرق کرمپودر یا ضد افتاب رنگی میکردم تا همین یکی دو سال پیش.
و به شدددددت پشیمونم
الان دیگه یکساله هیچی استفاده نمیکنم . اولش خیلی سخت بود چون اطراف بینی و گونه هام منافذ باز دارم. لک دارم. مویرگهای عنکبوتی دارم. کمی هم دور چشمم تیرست
ولی الان بدون هیچ گونه کرم رنگی حتی ضدافتاب رنگی میرم بیرون. من حتی مهمونی ها هم با اعتماد به نفس کامل بدون پوشوندن عیوب صورتم زیر لایه های سنگین کرمپودر شرکت میکنم چون به جای اینکه پولمو خرج لوازم ارایشی اسیب رسان کنم خرج محصولات مراقبتی کردم و تغذیه و سبک زندگی سالم کردم و نتیجش رو دارم میبینم
البته منظورم استفاده از محصولات متعدد نیست منظورم مراقبت بر اساس نیاز پوسته. که میتونه حتی در حد یه ماسک خونگی باشه.
خلاصه که خواستم بهتون بگم تا سنتون کمه مراقبتها رو شروع کنین و اعتماد به نفستونو ببرین بالا تا توی این سن مثل من افسوس نخورین که ای کاش زودتر مراقبت میکردم و پوست خوبمو زیر کرم های رنگی حتی ضد افتاب رنگی پنهان نمیکردم
مراقب خوشگلیاتون باشید🥰🥰🤩🤩🤩