2777
2789

سلام دخترای قشنگ . من دیدم اینجا دخترای کم سن و سال و جوان و زیبا تعدادشون زیاده یکهویی دلم خواست تجربمو بگم واستون

اول اینکه بگم من نزدیک ۳۳ سالمه و به صورت ژنتیکی پوست عالی داشتم که یادش بخییییر. با دستای خودم خرابش کردم.

نمیدونم چه بیماری و عزت نفس پایینی داشتم که بخاطر یکی دوتا خال و دو تا جوش کوچیک خودمو غرق کرمپودر یا ضد افتاب رنگی میکردم تا همین یکی دو سال پیش. 

و به شدددددت پشیمونم 

الان دیگه یکساله هیچی استفاده نمیکنم . اولش خیلی سخت بود چون اطراف بینی و گونه هام منافذ باز دارم. لک دارم. مویرگهای عنکبوتی دارم. کمی هم دور چشمم تیرست

ولی الان بدون هیچ گونه کرم رنگی حتی ضدافتاب رنگی میرم بیرون. من حتی مهمونی ها هم با اعتماد به نفس کامل بدون پوشوندن عیوب صورتم زیر لایه های سنگین کرمپودر شرکت میکنم چون به جای اینکه پولمو خرج لوازم ارایشی اسیب رسان کنم خرج محصولات مراقبتی کردم  و تغذیه و سبک زندگی سالم کردم و نتیجش رو دارم میبینم

البته منظورم استفاده از محصولات متعدد نیست منظورم مراقبت بر اساس نیاز پوسته. که میتونه حتی در حد یه ماسک خونگی باشه.

خلاصه که خواستم بهتون بگم تا سنتون کمه مراقبتها رو شروع کنین و اعتماد به نفستونو ببرین بالا تا توی این سن مثل من افسوس نخورین که ای کاش زودتر مراقبت میکردم و پوست خوبمو زیر کرم های رنگی حتی ضد افتاب رنگی پنهان نمیکردم

مراقب خوشگلیاتون باشید🥰🥰🤩🤩🤩

الهی به امید خودت...  

💕💕💕

منم خودمو با روتین پوستی خفه میکردم الان اصلا حوصله هیچی ندارم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم پودر استفاده نکردم تاحالا ولی عاشق سایه و خط چشمم🌝💔

افرین عزیزم . به نظرم بدتریم چیز توی لوازم ارایش همین کرم پودر و این چیزاست. چون کل پوست رو پوشش میده و حلوی تنفسش رو میگیره

الهی به امید خودت...  
💕💕💕منم خودمو با روتین پوستی خفه میکردم الان اصلا حوصله هیچی ندارم

چرا عزیزم؟

من با روتین سنگین مخالفم اما شوینده و ابرسان و ضد افتاب بی رنگ متعادله 

الهی به امید خودت...  

مهربونم خانوم 🦋

خیلی نیازش داشتم اما بازم روم تاثیر نداره که اعتماد بنفسم اومده پایین نمیدونم چی از جون خودم میخام با اینکه ازم تعریف میکنن بازم هی رو خودم میخام عیب بزارم یذره به من راه حل بده چجوری خودمو بیشتر دوست داشته باشم؟ اینقدر بفکر  تزریق و اینا نباشم 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

سلام عزیزم جان ممنون از اینکه تجربیاتت رو  در اختیارمان گذاشتی و همجنین بابت تاپیک قشنگت 

منم ۲۱سالمه 

سرجمع خو کل عمرم فک کنم ۴یا ۵بار کرم‌پور استفاده کردم 

من پوستم سبزه مایل به برتزس، صدافتاب رنگی دقیقا همرنگ پوست خودم میزنم 

و هیچ مشکلی ندارم

منم به هیچ بابت از کرم پودر استفاده نمی کنم... مگر در مجالس... وقتی کرم می زنم فکر می کنم پوستم نمیتونه تنفس کنه... الان هم برلی بیرون از ضد آفتاب بی رنگ.. وبه خاطر تیر گی دور چشم از کانسیلر استفاده می کنم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

یکی دوست داره آرایش بکنه 

یکی دوست داره آرایش نکنه 

هر دو نفر هم با اعتماد به نفسن

اینقدر دایره زنانگی رو تنگ و تنگ تر نکنین❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چرا عزیزم؟من با روتین سنگین مخالفم اما شوینده و ابرسان و ضد افتاب بی رنگ متعادله

من صورتم خوب بود خیلی ماسک و فوم و کرم تونر و روغن میزدم به خودم، منافذ گونه ام باز شده،دبگه حوصله هیچی رو ندارم حتی نمی‌دونم به دستم که خوشکی میزنم چی بزنم زخماش بره

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

مهربونم خانوم 🦋خیلی نیازش داشتم اما بازم روم تاثیر نداره که اعتماد بنفسم اومده پایین نمیدونم چی از ...

دقیقا اگه روی اعتماد به نفست کار کنی اوکی میشی. سرت باید انقدر گرم موفقیت هات باشه که کمتر بری جلوی اینه و به کمبود هات فکر کنی. کتاب تکه هایی از یک کل منسجم اثر پونه مقیمی رو اگه دوست داشتی بخون

الهی به امید خودت...  
من صورتم خوب بود خیلی ماسک و فوم و کرم تونر و روغن میزدم به خودم، منافذ گونه ام باز شده،دبگه حوصله ه ...

روغن منافذو باز میکنع منم روغن نارگیل میزدم فکر میکردم دارم مراقبت میکنم اما بعد فهمیدم چه بلایی سر خودم اوردم 

الهی به امید خودت...