2777
2789
عنوان

زندگی بدون کرم پودر با چاشنی اعتماد به نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 49 پست

میشه پست کنم واستون بعد ک رسید دستتون و شمارش کردید بعد واریز کنید؟من می‌دونم خدا آدمای کلاه بردار جلو راهم نمی‌ذاره و من ب شما اعتماد دارم،ب شما گفتم لی تاپیک خودم این حرف رو نزدم،اگه مشکلی ندارید درخواست بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه پست کنم واستون بعد ک رسید دستتون و شمارش کردید بعد واریز کنید؟من می‌دونم خدا آدمای کلاه بردار ج ...

نه عزیزم مسئولیت سنگینیه از کجا معلوم ادم زنده باشه یه موقع ادم مدیون میشه.

شمام نباید راحت اعتماد کنی ب من و بقیه. اما واقعا الان با وجود ایتا و اینستاگرام کار خیلی راحته اونجا راحت تر میتونی خودتو اثبات کنی 

کاش همین الان شروع کنی به یادگیری اینستا.

اونوقت دیگه حتی مجبور نیستی اسکاچ ببافی.

توی دیوار دنبال کار ادمینی میگردی و وقتی ادمین شدی فقط یه گوشی لازم داری و کمی مهارت. 

بهش،حتما فکر کن

الهی به امید خودت...  

من غمم نیست پست کنم واریزی برا بعد ک رسید دستتون باشه،مطمئن باشید درخواستمم قبول کنید شما تعلیق نمیشید بخدا برا چند نفر پست کردم و دستشون رسیده خواستی اسکرین میفرستم از پیاماشون،بخدا من کلاه بردار نیستم ک تعلیقی بخورین

من غمم نیست پست کنم واریزی برا بعد ک رسید دستتون باشه،مطمئن باشید درخواستمم قبول کنید شما تعلیق نمیش ...

میدونم کلاه بردار نیستی اما من یه نفر که نمیتونم کل اسکاج هاتو بردارم.

اصل حرف من اینه که تو باید ماهی گیری یاد بگیری عزیزم.

باید روش های نوین تری برای کار انتخاب کنی. همسر داری یا نه؟؟

الهی به امید خودت...  
میدونم کلاه بردار نیستی اما من یه نفر که نمیتونم کل اسکاج هاتو بردارم.اصل حرف من اینه که تو باید ماه ...

بله دارم

مغازه دار هم نمی‌شناسید ک بتونم تماس بگیرم و بعدشم پست؟

محدودیت دارم

مت واقعا از اوضاعت خبر ندارم اما اینجوری هم به درامدت کمک نمیشه 

اخه اسکاچ زیاد سودی نداره. میگی ردستا هستی خانم های روستایی هم هنرمندن میتونی سوغات روستاتون رو درست کنی باید حتما فروشت از طریق ایتا یا اینستا باشه که بتونی رشد بدی خودتو.

اینجوری پیشرفتی نداره اخه. 

الهی به امید خودت...  
مت واقعا از اوضاعت خبر ندارم اما اینجوری هم به درامدت کمک نمیشه اخه اسکاچ زیاد سودی نداره. میگی ردست ...

ممنونم،یه مدت ترشی هم درکنارش درست میکردم خیلی مشتری داشت،ولی الان از بچه سومین دیگه نمیتونم،و چیزا هم گرون شده صرف نمیکنه

بله دارممغازه دار هم نمی‌شناسید ک بتونم تماس بگیرم و بعدشم پست؟

بذار از پدرشوهرم بپرسم دم مغازش نمیتونه بذاره.

ولی مطمئنم قبول نمیکنه اون میگه اول باید کل خاندان طرفو بشناسم. حالا تیری در تاریکی پرتاب میکنم ببینم چی میگه

الهی به امید خودت...  
افرین عزیزم . به نظرم بدتریم چیز توی لوازم ارایش همین کرم پودر و این چیزاست. چون کل پوست رو پوشش مید ...

منم چندین ساله به هیچ عنوان کرم پودر نمیزنم

نهایتا، توی تابستون یه ضد آفتاب بدون رنگ بر پایه آب بزنم.... اصلا پوستم نفس میکشه

الان احساس میکنم با کرم پودر زشت میشم😂