2777
2789
عنوان

قانون جهیزیه

84 بازدید | 14 پست

الان داشتم تاپیک میخوندم راجع به ازدواج و اینا

یکی از دوستان نظر دادن که دختر هم باید جهیزیه بده همونطور که انتظار شوهر خوب داره خودش هم باید جهیزیه خوب بده

اتفاقا زندگی مشترک قشنگیش به همینه که دو نفر انتظارات معقول از هم داشته باشن و فقط یه نفر اذیت نشه

اما من تا همین دیروز نمیدونستم طبق قانون جهیزیه جزو نفقه زن حساب میشه و به عهده داماد هست که تهیه کنه و اگر عروس جهاز ببره هر چقدر هم باشه این نشان از محبت خانواده عروس به تازه زوج هست حتی سیسمونی و مثل قوانین دیگه ای که خیلی ها ازش بی خبر هستن

وگرنه الان جزو عرف جامعه هستش که جهاز و سیسمونی رو خانواده زن باید بدن ولی قانونی یه چیز دیگه میگه

من خودم عرف جامعه رو میپسندم

هدفم این بود که بگم زندگی مشترک باید دو طرف با هم کنار بیان و به هم فشار نیارن یا بعد ها سرکوفت نزنن چه سر مهریه چه جهاز

هم اینکه از قوانین آگاه باشن

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه مرد خونه داشته باشه زن جهیزیه بخره خب اوکیه

ولییی من هیجوره سیسمونی تو کتم نمیره

بچه واسه دونفر دیگه

فامیلی خانواده پدری رو بچه اس

اتفاقیم بیوفته قیم خانواده پدرین اونوقت سیسمونی و پدر عروس باید بده بنده خدا

باقانون جدید مهریه هیچ دختری اصن ازدواج نمیکنه چه اگرم بکنه جهزیه کنسل چون از اینور مهریه پریده

مهریه ۱۴ تا عند المطالبه شده یعنی در عین واحد باید پرداخت شه و نشه زندان داره

اما میتونه هرچقدر خواست مهر کنه و باقیش زندان نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا اکثر مردم خودشون دارن به خودشون فشار میارن

اول اینکه چشم و هم چشمی رو بذارن کنار منطقی و در حد وسع جهیزیه بخرن نه اینکه فروشگاه رو ببرن خونه! بعضا خونه داماد اجاره ای و حتی نمیتونه ظرفشویی راه بندازه اما ماشین ظرفشویی میخرن تا چشم بقیه رو در بیارن و از کسی عقب نمونن

دوم اینکه خیلیییییییی مسخره و بی معنیه خرید سیسمونی توسط خانواده دختر

خب اون زن و شوهر اگه توانایی خرید و تهیه لوازم اولیه نوزاد رو ندارن بهتره بچه دار نشن فعلا

هیچ منطقی وجود نداره برای اینکار

مهریه ۱۴ تا عند المطالبه شده یعنی در عین واحد باید پرداخت شه و نشه زندان دارهاما میتونه هرچقدر خواست ...

۱۴تا اصن چیزی نمیشه که یک ونیم دو تومن الان اینقدر پولو یه زن طلاشم بفروشه دارش چه برسه مرد

اینکه مرد خونه داشته باشه زن جهیزیه بخره خب اوکیهولییی من هیجوره سیسمونی تو کتم نمیرهبچه واسه دونفر ...

دقیقا سیسمونی هم به عهده پدر بچه هسن ولی مادر عروس از روی محبت به نوه تهیه میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا اکثر مردم خودشون دارن به خودشون فشار میارناول اینکه چشم و هم چشمی رو بذارن کنار منطقی و در حد و ...

دقیقا چشم و هم چشمی خانواده هارو داغون کرده

فکر کن چقدر پول جهاز میدن آخرش که خدایی نکرده طرف جدا میشه چقدر ضرر میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴تا اصن چیزی نمیشه که یک ونیم دو تومن الان اینقدر پولو یه زن طلاشم بفروشه دارش چه برسه مرد

آره ولی خب خیلی ها همینم ندارن پرداخت کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستش اینجا همه ناشناسن پس دلیلی بر دروغ نیست

من تک دخترم تحصیلات خوبی دارم تعریف از خودم نباشه زیبا هم هستم وضعیت مالی خوبیم داریم نه خیلی پولدار ولی خوب متوسط رو به بالا محسوب میشیم

من با این وضعیت و قوانینی که برای زنان هست در ازدواج

و با قانون جدیدی که برای مهریه هم گذاشتن واقعا حاضر نیستن ازدواج کنم چون برده نیستم!

قوانینی که تو این کشور برای زنه چیزی جز قوانین برده داری نیست

مگه چند بار به دنیا میام که بخوام اینجوری زندگی کنم

خدایا واقعا چرا؟

خب اونی که همینم ندارع که کلا صلاحیت ازدواج نداره چون الان دیگه قدیم نیست یه حداقل هایی باید باشه

موافقم

ولی خیلی از حرفا ناراحت کننده هست

حق و حقوق خانما خیلی جاها رعایت نشده و ازش بی خبر هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستش اینجا همه ناشناسن پس دلیلی بر دروغ نیست من تک دخترم تحصیلات خوبی دارم تعریف از خودم نباشه زیبا ...

سلامت باشی عزیزم

چشم بد دور باشه ازت

ولی به نظرم خانما الان قدرت اینو دارن که موفق زندگی کنند حتما نیاز به وجود مرد در زندگی برای کسب موفقیت نیست

اما یه زمان میشه میبینی که از یه نفر خوشت میاد و فرد ایده آلت هست و تصمیم ازدواج میگیری و گریزی ازش نیست مخصوصا وقتی دوستش هم داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40