2777
2789
عنوان

زندگی بدون کرم پودر با چاشنی اعتماد به نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 49 پست
یکی دوست داره آرایش بکنه یکی دوست داره آرایش نکنه هر دو نفر هم با اعتماد به نفسناینقدر دایره زنانگی ...

عزیزم بحث ارایش کردن و نکردن نیست . بحث مراقبته. 

الهی به امید خودت...  
روغن منافذو باز میکنع منم روغن نارگیل میزدم فکر میکردم دارم مراقبت میکنم اما بعد فهمیدم چه بلایی سر ...

متاسفانه جدا از روتین گلابم میزدم😬😐

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم جان ممنون از اینکه تجربیاتت رو در اختیارمان گذاشتی و همجنین بابت تاپیک قشنگت منم ۲۱سالمه ...

ضد افتاب رنگی اگه رنگش از اکسید اهن باشه نه تنها مشکلی نداره بلکه جلوی نور ابی هم میگیره. اما اونها که کرمپودری سنگین هستن توی طولانی مدت ممکنه لک بیارن

الهی به امید خودت...  
عای گفتی خاهر منافذ ریز باز خیلی داره پوست صورتم اونارو چ جوری صافشون کنم؟ از این کرم ها و مواد مصنو ...

من خیلی پوستم دیگه داغون شده بود اول از محصولات طبیعی استفاده کردم متاسفانه بهم نساخت. بعد دیگه ابرسان رو مرتب استفاده میکنم واقعا پوستم اب رفته زیرش 

الهی به امید خودت...  
من هیچی به صورتم نمیزنم پوستمم خوبه گاهی ضدافتاب بیرنگ میزنم

منم وقتی گاهی به صورت پیرزن ها نگاه میکنم میبینم انگار پوستشون از نسل حاضر خیلی بهتره. شاید بخاطرسبک زندگی سالمشون بوده و اینکه الودگی هوا نبوده زمان اونا.

الهی به امید خودت...  
منم به هیچ بابت از کرم پودر استفاده نمی کنم... مگر در مجالس... وقتی کرم می زنم فکر می کنم پوستم نمیت ...

افرین موافقم با تنفس پوست. واقعا من به عینه تجربش کردم 

الهی به امید خودت...  
متاسفانه جدا از روتین گلابم میزدم😬😐

گلاب به پوست من اصلا نساخت صورتمو پر از جوش کرد. 

من خودمم ضد افتاب نمیزنم چون با هممممممه ی ضد افتابها جوش زدم.

اما ابرسان رو بهش ایمان اوردم اول خیلی نسبت بهش گارد داشتم میگفتم شیمیایی. اما سن که میره بالا، پوست تنبل میشه باید بهش غذا بدی تا باهات راه بیاد🤭

الهی به امید خودت...  
گلاب به پوست من اصلا نساخت صورتمو پر از جوش کرد. من خودمم ضد افتاب نمیزنم چون با هممممممه ی ضد افتاب ...

چه مارکی؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

چه مارکی؟

فعلا راکوتن بهم ساخته باعث جوش نشده 

چون من مزاجم سواوی هست هر چی میزنم حساسیت میده و جوش میزنم

دکتر بهم گفت کامل اصلاح مزاج بشی بعدا پوستم خیلی از حساسیت هاش درمان میشه و محصولات پوستی بهتر اثر میکنه

الهی به امید خودت...  

منم پوستم خیلی خوبه ولی میترسم خراب شه اخه نمیدونم چطور محافظت کنم از پوستم 

الان فقط ی کرم ضدافتاب رنگی استفاده میکنم ولی نه همیشه در حد اینکه برم بیرون که زیاد نمیرم در حد هفته ای ی بار صورتمم فقط با ژل میشورم دیگه هیچ محصول مراقبتی استفاده نمیکنم ـ اخه نمیدونم چیکار کنگ خراب نشه

منم پوستم خیلی خوبه ولی میترسم خراب شه اخه نمیدونم چطور محافظت کنم از پوستم الان فقط ی کرم ضدافتاب ر ...

ببین تعادل باید رعایت بشه. 

اگه پوستت خوبه اصلا به محصولات متنوع نیازی نیست 

تجربه خودمو بخوام بگم من همیشه جوش رو صورتم داشتم از وقتی هر شب با ژل شستشو میشورم واقعا راضی ام

فقط خیلی مهمه شوینده ملایم باشه و زیاده روی نشه. مخصوصا اگه پوستت نرماله و چرب نیست اگه زیاد بشوریش تایپ پوستیت ممکنه عوض بشه 

ابرسان هم اکه دوست نداری همیشه استفاده کنی اما حتما یکی داشته باش واسه بعد از حمام یا موقعایی که فکر میکنی پوستت حس خشکی داره

چون اگه پوست کم اب باشه برای جبران کم ابی چربی تولید میکنه و منافذ باز میشن

ضد افتاب رنگی هم مشکلی نداره بع شرط اینکه رنگش از اکسید اهن باشه و حالت پرایمری و کرمپودری سنگین نباشه.

الهی به امید خودت...  
ببین تعادل باید رعایت بشه. اگه پوستت خوبه اصلا به محصولات متنوع نیازی نیست تجربه خودمو بخوام بگم من ...

پوستم خشکه 

روزی ی بار خوبه ژل شستوشو استفاده کنم؟ اخه قبلا فقط وقتی ارایش میکردم استفاده میکردم این چند روز هر شب نوقع خواب استفاده میکنم 

پوستم خشکه روزی ی بار خوبه ژل شستوشو استفاده کنم؟ اخه قبلا فقط وقتی ارایش میکردم استفاده میکردم این ...

عزیزم ای کاش از پزشک بپرسی من میترسم یه چیزی بگم پوست قشنگت خراب بشه. 

چون پزشک بهتر میتونه تسخیص بده که ایا واقعا پوستت خشکه یا کم اب.

من منافذم بخاطر هم عدم تشخیص باز شد. پوست من نرمال و کم اب بود من فکر میکردم پوستم خشکه بعد هی از مرطوب کننده های نخصوص پوست خشک استفاده میکردم و پوست نرمالم رو تبدیل به پوست مختلط کردم.

خلاصه که خیلی حواست باشه.

الهی به امید خودت...