2777
2789
عنوان

از یه پیج خرید کردم استرس دارم❌️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 68 پست
بین کوزارکس و بالانس کودوم؟ یا همون اینکی لیست بگیرم

بالانس افتضاحه .

کوزارکس و اینکی لیست هر دو خوبن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من یک بار از یک کانال آرایشی تو روبیکا خرید کردمسرم کلاه گذاشتن راضی نیستم

درک میکنم خیلی تجربه بدیه .

برای من بسته ام رسید استرسم رفع شد 😂

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

راستی من شما رو چند جا تا حالا خواستم تگ کنم نمیدونم چرا نمیشه

سایت جدیدا به مشکل خورده عزیزم

سوالی داشتین؟ هر موقع کاری داشتین من در خدمتم تو همین تاپیکم میتونین بپرسین یا درخواست دوستی دادم تو پی وی بپرسین😘❤️

سایت جدیدا به مشکل خورده عزیزمسوالی داشتین؟ هر موقع کاری داشتین من در خدمتم تو همین تاپیکم میتونین ب ...

آره چند باری از شما سوال پرسیدم خیلی خوب راهنمایی کردی🙏🏻💛

نه کاری نداشتم فقط چند تا تاپیک راجب لوازم بهداشتی تا حالا خواستم شما رو تگ کنم اسی رو راهنمایی کنی ولی موفق نشدم 

ـ

آره چند باری از شما سوال پرسیدم خیلی خوب راهنمایی کردی🙏🏻💛نه کاری نداشتم فقط چند تا تاپیک راجب لوا ...

اها ‌. محبت داری قربونت عزیزم❤️