2777
2789
عنوان

از یه پیج خرید کردم استرس دارم❌️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 68 پست
من خودم بیشتر حضوری اعتماد میکنم .سایت ریحا _ ادترولی _ عسل بانو خوبن .یه سایت مکیاژ هم هست بعضی برن ...

اون سه تا سایت اول رو خرید داشتید؟ اصلن؟

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اورجینالن .

مرسی عزیزم
گلم ببخش چون ظاهرا تجربه داری چن تا تاپیک دیدم میشه به منم کمک کنی من دورچشمام چروک بخاطر خشکی داره و تیرگی هم هست ارثی نیس البته میخواستم بدونم من اگه کودوم دور چشمو بگیرم قوی تره؟ کافئین اوردینری ، رتینول سام بای می، اکسیس وای، کوزارکس کودومش قوی تر جواب میگیرم؟ هم برا تیرگی میخوام هم چروک
و اینکه ببخشی جا دیدم میگفتی برا رتینول سام بای باید ابرسانی بشه ینی کنارش ی دور چشم برا ابرسانی بگیریم میخواستم بدونم به نظرت سیمپل جوابه؟ صرفا برای ابرسانی
یا نیتروژنا دور چشمش
از این دوتا کودومش بهتره برا ابرسانی
من البته نیتروژنا رو داشتم خوب بود ولی نمیدونم سیمپل بهتره یا نه نظرتو ممنون میشم بگی کلا راجب اون بالایی هام

خوبه نه حساسیت نمیده نمیده ولی به نظرم برای پوست های خیلی خشک یا خیلی چرب اصلا مناسب نیست .خوبه اما ...

تونر پوریتو چطوره؟

میخواستم ست مینی شو بخرم که سرم و کرمم داره تست کنم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
مرسی عزیزمگلم ببخش چون ظاهرا تجربه داری چن تا تاپیک دیدم میشه به منم کمک کنی من دورچشمام چروک بخاطر ...

فدات عزیزم❤️

بین اینا سام بای می و اوردینری براتون مناسب تره. 

هم سام بای می و هم اوردینری نیاز دارن که در کنارشون از یه مرطوب کننده استفاده بشه بخاطر همین پیشنهادم اینه در کنارشون یه دور چشم نیتروژنا بگیرید که هم مرطوب میکنه و هم قیمتش مناسبه .

اوردینری تیرگی رو سریع از بین میبره و زیر چشم رو سفت میکنه . سام بای می هم برای چروک و تیرگی عالیه .

هر دو عالین فرقی نمیکنه کدومو بگیرین فقط اوردینری سریعتر تیرگی رو میبره سام بای می کمی طول میکشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فدات عزیزم❤️بین اینا سام بای می و اوردینری براتون مناسب تره. هم سام بای می و هم اوردینری نیاز دارن ک ...

میتونم جفتشو بزنم گلم؟ مثلا صبا یکی شبا یکی یا یه شب درمیون؟ چون هم تیرگی دارم هم چروک
ینی نیتروژینا بهتر از سیمپله؟ و اینکه ببخش عزیزم ابرسان زردچوبه نیتروژنا و فوم زردچوبه اش چطورن خوبن تاثیر گذارن؟ و مرطوب کننده گریپ فروتش

تونر پوریتو چطوره؟میخواستم ست مینی شو بخرم که سرم و کرمم داره تست کنم

توی ترکیباتش و بافتش مشکلی وجود نداره اما در کل محصول خاصی نیست و خیلی عادیه تاثیر آنچنانی نداره و کلا تو ایران و چند تا کشوری که می‌شناسن پرطرفدار نیست . ارزش خرید نداره به نظرم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

میتونم جفتشو بزنم گلم؟ مثلا صبا یکی شبا یکی یا یه شب درمیون؟ چون هم تیرگی دارم هم چروکینی نیتروژینا ...

نه عزیزم جفتشون با هم استفاده نکن زیر چشم خیلی حساسه آسیب میبینه .

فرقی نمیکنه هم نیتروژنا هم سیمپل خوبن برای آبرسانی. چون یه محصول مکمل محصول اصلی هستن زیاد حساس نشید روش .

مرطوب کننده اش نسبتا خوبه .

فوم زردچوبه افتضاحه . پوستت رو پر از لک میکنه . خیلی لایه بردار قوی هست و سددفاعی پوستتون رو نابود میکنه. 

فقط برای پوست های خیلییی چرب قابل استفاده هست اونم هفته ای ۲ بار .

نه عزیزم جفتشون با هم استفاده نکن زیر چشم خیلی حساسه آسیب میبینه .فرقی نمیکنه هم نیتروژنا هم سیمپل خ ...

عزیزم ببخش پس من چه شوینده ای بخرم؟ نیتروژنا ی مدلم ضد جوش داره ژل شستشوعه نارنجیه اون چی؟ من پوستم لک داره و جوش هم میزنه هرچند کنترل شده
و کرم مرطوب کننده و ابرسان چی بگیرم خوبه؟ تاثیر میخوام بذاره برا لکام هرچند محصول جدا برا لک مثه اکسیس و ای سی ام و پیلینگو ترمیم کننده اون میخوام بگیرم ولی ابرسان مرطوب کنندم میخوام ی چی بگیرم کمک کننده باشه

عزیزم ببخش پس من چه شوینده ای بخرم؟ نیتروژنا ی مدلم ضد جوش داره ژل شستشوعه نارنجیه اون چی؟ من پوستم ...

شوینده های نوتروژینا خوب نیستن 

شوینده سراوی عالیه .

اگه شوینده قیمت مناسب میخوای شوینده ویتالیر بگیر که ضرر نداره و باعث جوش و حساسیت نمیشه .

ابرسان تاچا عالیه . مرطوب کننده بایودرما .

اگه یه برند اقتصادی میخوای ابرسان برایت مکس خوبه .

یا میتونی ابرسان و مرطوب کننده برند اردن _ ساین اسکین _ درمالیفت استفاده کنی .

شوینده های نوتروژینا خوب نیستن شوینده سراوی عالیه .اگه شوینده قیمت مناسب میخوای شوینده ویتالیر بگیر ...

مرسی از راهنماییت گلم♥

شوینده های نوتروژینا خوب نیستن شوینده سراوی عالیه .اگه شوینده قیمت مناسب میخوای شوینده ویتالیر بگیر ...

عزیزم ببخش من هی مزاحمت میشم به نظرت ویتامین سی چه مارکی بگیرم تاثیر گذاریش بالاتره؟

عزیزم ببخش من هی مزاحمت میشم به نظرت ویتامین سی چه مارکی بگیرم تاثیر گذاریش بالاتره؟

فدات عزیزم اتفاقا خوشحال میشم راهنماییتون کنم❤️

اینکی لیست عالیه .

اگه قیمت مناسب میخوای برایت مکس خوبه 

فدات عزیزم اتفاقا خوشحال میشم راهنماییتون کنم❤️اینکی لیست عالیه .اگه قیمت مناسب میخوای برایت مکس خوب ...

بین کوزارکس و بالانس کودوم؟ یا همون اینکی لیست بگیرم