2777
2789
عنوان

از یه پیج خرید کردم استرس دارم❌️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 68 پست
سلام میا خانم ببخشید مزاحم شدمنظرتون راجب کرم روشن کننده درمالیفت میگید؟

سلام عزیزدلم . خواهش میکنم این چه حرفیه😘❤️

کرم خوبیه بعد از چند هفته کم کم لک ها و تیرگی ها کمرنگ میشن . با اولین استفاده هم پوست رو بکم شفاف و روشن میکنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلاممممعزیزم میشه یه تونر خوب برای پوست مختلط و مستعد آکنه و حساس معرفی کنی؟ فقط آنوا رو نگو😅🙏🏻یه ...

سلام قشنگم

آنوا که خوبه😂😁

تونر پروپولیس کوزارکس عالیه آبرسانی میکنه و تسکین دهنده و ترمیم کننده اس.

برای پوست های مستعد جوش عالیه و بسیار ملایمه.

باعث آکنه نمیشه و آکنه ها رو از بین میبره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام قشنگمآنوا که خوبه😂😁تونر پروپولیس کوزارکس عالیه آبرسانی میکنه و تسکین دهنده و ترمیم کننده اس. ...

اخه با آنوا و همینطور پروپولیس کوزارکس خیلیا واکنش آلرژیک دادن

نظرتون تونر پد سیکا مداکیوب چیه؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
سلام قشنگمآنوا که خوبه😂😁تونر پروپولیس کوزارکس عالیه آبرسانی میکنه و تسکین دهنده و ترمیم کننده اس. ...

اخه خیلیا با آنوا و پروپولیس کوزارکس واکنش آلرژیک بدی دادن

نظرتون راجب تونر پد سیکا مدیاکیوب چیه؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اخه خیلیا با آنوا و پروپولیس کوزارکس واکنش آلرژیک بدی دادننظرتون راجب تونر پد سیکا مدیاکیوب چیه؟

حساسیت ها بیشتر بخاطر این هست که نوع پوستشون رو درست تشخیص ندادن و منشا آکنه ها رو اشتباه در نظر گرفتن و سرخود برای خودشون روتین چیدن و باعث شده حساسیت بدن .یا با محصول قبلی که استفاده کردن تداخل ایجاد کرده 

مدی کیوب خوبه البته خیلی ملایم تر از کوزارکسه و بیشتر روی آبرسانی و روشن کنندگی تمرکز داره برای درمان جوش و ...به تنهایی کاری انجام نمیده ولی خوبه .

حساسیت ها بیشتر بخاطر این هست که نوع پوستشون رو درست تشخیص ندادن و منشا آکنه ها رو اشتباه در نظر گرف ...

مرسی

برای جوش موضعی چی خوبه بزنم؟ که لک نشه و جوشمم زود از بین بره؟ سر سفید یا زیرپوستی منظورمه

حساسیت ها بیشتر بخاطر این هست که نوع پوستشون رو درست تشخیص ندادن و منشا آکنه ها رو اشتباه در نظر گرف ...

برای لکم اگر محصول خوبی میشناسید ممنون میشم بگید❤️

ضد لک اکسیس وای خوبه؟

برای لکم اگر محصول خوبی میشناسید ممنون میشم بگید❤️ضد لک اکسیس وای خوبه؟

اکسیس وای برای لک های جدید اوکیه ولی تاثیرش خیلی کمه . اگه لک ها پررنگ باشن تاثیر زیادی نمیذاره .

اگه لک ها از جوش نیست و منشا افتاب و ...دارن از سیستئامین استفاده کن .

اگه لک ها از جوش هستن ضدلک نوروا خوبه . 

مرسیبرای جوش موضعی چی خوبه بزنم؟ که لک نشه و جوشمم زود از بین بره؟ سر سفید یا زیرپوستی منظورمه

پچ جوش کوزارکس خوبه عزیزم

عزیزم میشه بگی من از کجا میتونم محصولات پوستی و کلا بهداشتیو مو و پوست رو اورجینال بخرم؟ منظورم بیشتر سایته
که قیمتاشونم مناسب باشه
اصل باشه کاملا
ممنون میشم جاییو میشناسی بگی 

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

😘❤️

من یه سوال دیگم کنم😅😅

نظرتون راجب کرم تسکین دهنده و شفاف کننده لکه های قرمز دکتر جی چیه؟

همون که برای ریکاوری پوست های مستعد جوشه

خوبه؟ ارزش خرید داره؟ باعث جوش نمیشه؟

من یه سوال دیگم کنم😅😅نظرتون راجب کرم تسکین دهنده و شفاف کننده لکه های قرمز دکتر جی چیه؟همون که برا ...

خوبه نه حساسیت نمیده نمیده ولی به نظرم برای پوست های خیلی خشک یا خیلی چرب اصلا مناسب نیست .

خوبه اما کاربردی نیست . یعنی محصولی نیستش که ارزش خرید داشته باشه الکی روتین رو شلوغ میکنه .خیلی خواصش تو محصولات دیگه هست .این اضافیه 

عزیزم میشه بگی من از کجا میتونم محصولات پوستی و کلا بهداشتیو مو و پوست رو اورجینال بخرم؟ منظورم بیشت ...

من خودم بیشتر حضوری اعتماد میکنم .

سایت ریحا _ ادترولی _ عسل بانو خوبن .

یه سایت مکیاژ هم هست بعضی برندا رو داره .

دکتر شیم و یاسرکالا هم شنیدم خوبن اما ازشون خرید نداشتم .