2777
2789
عنوان

داداشمو زدم ولی بازم پرروئه

400 بازدید | 44 پست

۱۳ سالشه

حقیقتا خانواده من پسر پرستن 

من امسال کنکوری ام پارسال رتبه ام خیلی خوب بود پزشکی تعهدی هم میاوردم ولی موندم پشت 

حقیقتا کسی خرجمو نمیده خودم تابستون کار کردم تا هزینه این یه سالمو در بیارم یه ۲۰ میلیون دراوردم

آقا منم رفتم باهاشون خوراکی خریدم اتاقمو پر کردم 

داداشمم بابام بهش پول میده ولی خسیسه معتقده پول توجیبی جداس و مجدد برای همه چیزش از کارت بابام استفاده میکنه بابام خودش بهش میگه

من از خوراکی هام بهش میدادم اینم نامردی کرد باز یواشکی ازشون بر میداشت الان رفتم نگاه کردم دیدم

نصفشون کرده

میگم چرا خوردیشون میگه خوب کردم

من هیچی پول ندارم دیگه به خدا جون کندم برای این پول

الان قفسه سینه ام تیر میکشه

مگه گناهم چیه به هرکی خوبی میکنم اینطور میکنه

درکت میکنم ولی اگه میتونی در کمکتون قفل کن اگه نمیتونی هم جاشو عوض کن چون اون آدم نمیشه فقط خودتو حرص میدی،بارشون یه جایی که عقلش نرسه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولن نزنش چون تا وقتی می‌تونی بزنی که زورت برسه

دومن حق داری ولی نمیشه کسیو عوض کرد

تو خونه خوراکی نذار یا تو چشم نذار

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

چند میلیونشو خورد دردم اینه که پول ندارم بخوام دوباره بخرم

نمیتونی از بابات خورد خورد بگیری؟مثلا هر چند روز یه بار ۲۰۰تومن بگیری به بهانه های مختلف

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید منظوراز خوراکی منظورت چی هست؟ 

از سال96کاربر نی نی سایتم... دیگه شماره ایی نمونده که باهاش عضو نشده باشم... من یک کاربر بی آزارم تروخدا اذیتم نکنید چرا هی کاربریمو حذف میکنید.دست از سرم بردارید... من یک خانوم باشخصیتم... 

بعدش گرفتم زدمش ولی باز روش کم نشد پر رو میگه دوست داشتم دلم نخواست از پول خودم خرج کنم

پسرا همینجورین بو میکشن هرجا خوراکی باشه میخورن پسرای منم همینن 

یه کوچولو برای شوهرم باد قایم کنم وگرنه میخورن هیچیشو نمیذارن

پسرا همینجورین بو میکشن هرجا خوراکی باشه میخورن پسرای منم همینن یه کوچولو برای شوهرم باد قایم کنم وگ ...

بحث این نیس

بحث اینه خودش حاضر نیس از پول خودش خرج کنه

من جون کندم برای پول اون خوراکیا

۱۰ میلیون خوراکی بود

بعدش گرفتم زدمش ولی باز روش کم نشد پر رو میگه دوست داشتم دلم نخواست از پول خودم خرج کنم

خب اون پولشو کجا میزاره؟توهم به روی خودت نیار از پولاش بردار یا اگه کارت داره یه بار یواشکی برو با کارتش خوراکی‌هایی که خورده رو بخر

1
5
10
15
20
25
30
35
40