2777
2789
عنوان

با پنجاه میلیون چیکار کنم

602 بازدید | 9 پست

خانمها سلام. من یه ۵۵ میلیون تومانی جمع کردم به سختی. الان تو بانک هست و چند روز دیگه موعد یکسال میشه. به نطرتون چیکارش کنم؟ جایی هست سود ۳۰ درصد میده‌ .هر وقت بخوام میتونم بگیرمش. یا اینکه برم طلا بخرم. 

اینم اضافه کنم ماهانه کلا ۱۳۰۰ شوهرم میده که خب خیلی کمه. اگر بزارم سپرده حدود ۱۲۰۰ میده. با پول شوهرم میشه حدود ۲ و خورده ای. که خیلی دستم باز میکنه. اگر طلا بخرم دیگه این ماهانه رو ندارم. 

و موندم چیکار کنم

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی ارزش میشه تو بانک

همین الان هم بی ارزش شده. پارسال میشد باهاش دو تا سکه خرید. الان نمیشه دیگه

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

حساب کن پارسال ۵۵ گذاشتی ماهی ۱۲۰۰ گرفتی 

تو یک سال با حساب سود پولت شد ۷۰ 

اگر طلا میخریدی الان پولت چقدر بود 

خیلی چیزا پارسال ۵۰ تومن بود ولی همون چیز الان شده صد میلیون یا صد و پنجاه میلیون 

همین الان هم بی ارزش شده. پارسال میشد باهاش دو تا سکه خرید. الان نمیشه دیگه

خوب الان ۱ دونه میشه نخری سال دیگه یکی هم نمیاره 

شرایطت جوریه نمیتونی ماهانه بهش اضافه کنی برای همین هی بی ارزش تر میشه ۲ ت الان میگی دستت باز تر میشه تا ۲الی۳ ماه دیگه دوباره ۲ت بی ارزش میشه 

یه فکر اساسی باید بکنی

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍