2777
2789

شهر دیگه ان خودشون هم گوشی هوشمند ندارن 

کپی هم لازممه

چیکار کنم 

راهی هست ؟؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهی که به نظرم می رسه اینه که کپی بگیرن.

برن از کافی نت برات بفرستن. اینجوری باید اکانت ایمیل درست کنن

یا اگر دوست و آشنایی هست از طریق واتساپ یا تلگرام یا ایمیل اون فرد برات کپی ها رو بفرستن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
تنها راهی که به نظرم می رسه اینه که کپی بگیرن.برن از کافی نت برات بفرستن. اینجوری باید اکانت ایمیل د ...

حقیقتش نمیخاستم خودشون بدونن 😬😬😁😁

آها.دفتر خونه قبلا نرفته بودید یا جایی پرونده ندارید حتی پرونده پزشکی مدرسه اینا کپی توشون زیاده

برم یه نگاه بندازم ممنون 

تنها راهی که به نظرم می رسه اینه که کپی بگیرن.برن از کافی نت برات بفرستن. اینجوری باید اکانت ایمیل د ...

کافی نت خودش ایمیل میکنم یا شماره اسی رو میگیره براش با هر آپ که دارن میفرسته

کافی نت خودش ایمیل میکنم یا شماره اسی رو میگیره براش با هر آپ که دارن میفرسته

جایی نیست که کپی شناسنامه شون باشه برم بگیرم نمیخاستم خودشون بدونن 

بنظرم مخفی کاری خوب نیست حالا برای هر چی که باشه چون مربوط به پدر و مادرت هم میشه بعد حس میکنن سو اس ...

جریانش طولانیه 

برای ثبت نام مدرسه بزرگسالان میخام 

خواهر کوچیکم نمیتونه ادامه تحصیل بده بخاطر یه شرایطی 

گفتم شاید الان حسرت بکشه واسه همون