2777
2789
درسته واقعا مسئولیت سنگینیه.

من هیچ وقت فکر نمیکردم اینجوری بتونم از خودگذشتگی کنم

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
من نوزاد نمیخوام.حداقل میخوام دو یاسه سالش باشه.بیشترم باشه بهتره.چندسال پیش که رفتم گفتن چون سنت کم ...

عزیزم حتما برو بهزیستی شهرتون و بپرس 

کلا وقتی مشتاق باشی باهات راه میان 

همه این بردن آوردن بخاطر اینه شما رو بسنجن ببینن مصمم هستی یا نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان هم تقریبا همینه ... کلا دختر خیلی خواهان بیشتر داره نمی‌دونم چرا 😄

فکر کنم چون پسرا بعدا بحث محرم و نامحرم شاید پیش بیاد براشون نمیدونم البته.

ولی دخترخالم پسر اورده بود ما کل فامیل عاشقشیم از بس این بچه با کمالات و باادبه.

۹ سالشه و میدونه بچه دخترخالم نیست ولی خداروشکر هیچ مشکلی نداره دخترخالم خونه و ماشین هم زده به نام آریا.

همچین قربون صدقه دخترخالم میره و مامان مامان میکنه که ما میمیریم براش

عزیزم حتما برو بهزیستی شهرتون و بپرس کلا وقتی مشتاق باشی باهات راه میان همه این بردن آوردن بخاطر این ...

دقیقا

شروع کار ایتقدر بد اخلاق و بد رفتار هستن که نگو

بعد که مراحلو کم کم جلو میری و میبینن مصمم هستی رفتارشون عوض میشه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
فکر کنم چون پسرا بعدا بحث محرم و نامحرم شاید پیش بیاد براشون نمیدونم البته.ولی دخترخالم پسر اورده بو ...

عزیزم 

منم برای اینکه زود پیش بره درخواست پسر دادم 

الان تعهد یک سوم اموال میدن ولی خب میگن بهتره تا زنده آید ی چیزی به نام بزنید چون این بچه ها ارث نمی‌برن. البته دیگه قانون نیست 

خب خیلیا مرجعشون صانعی نیست و اینکه خودشون راحت ترن

بله درسته 

این موضوع خیلی بستگی به خانواده داره 

ما تقریبا خانواده مذهبی هستیم ولی گفتیم دیگه بچه سر سفرمون و محرم ...

ولی خب دادگاه نامه میخواد و بخاطر همین این نامه رو میدن 

عزیزم منم برای اینکه زود پیش بره درخواست پسر دادم الان تعهد یک سوم اموال میدن ولی خب میگن بهتره تا ز ...

انشالله عزیزم به زودی پسر نازتوبغل بگیری و هم اون ارامش بگیره از شما و هم شما ازاون فرشته ی ناز❤

دقیقاشروع کار ایتقدر بد اخلاق و بد رفتار هستن که نگوبعد که مراحلو کم کم جلو میری و میبینن مصمم هستی ...

بله .... البته حق دارن. این بچه ها ی بار آسیب دیدن دیگه. نمی‌خوان کسی از سر احساسات تصمیم بگیره 

از من پرسید دلیلت چیه گفتم بچه دار شدن و ..... گفت بنظرت ثواب گفتم مگه مادرم من رو زایید ثواب کرد 😁

بله درسته این موضوع خیلی بستگی به خانواده داره ما تقریبا خانواده مذهبی هستیم ولی گفتیم دیگه بچه سر س ...

برای دختر هم این بحث هست .دختر هم باید محرم شوهرتون بشه.

فرقی نداره.

بچه ای که خودت بزرگش میکنی  میشه پسرت و تیکه ای از قلبت دیگه

بله .... البته حق دارن. این بچه ها ی بار آسیب دیدن دیگه. نمی‌خوان کسی از سر احساسات تصمیم بگیره از م ...

دقیقا

توی پزشکی قانونی اولین سوال روانشناس این بود که چرا خودتون درمان نکردین؟

چون ما بدون هیچ گونه درمانی درخواست دادیم

من گفتم چون قرار نیست امیرکبیر به دنیا بیارم

آقاهه نامه رو امضا کرد گفت برو قبولی خوشم اومد از حرفت

برای دختر هم این بحث هست .دختر هم باید محرم شوهرتون بشه.فرقی نداره.بچه ای که خودت بزرگش میکنی میشه ...

بله من که نفهمیدم ولی چه برای پسره دختر ی راههایی پیشنهاد میدن مثل شیر خوردن و .. من چون مهم نبود نخوندم ولی خب شاید برای خیلی ها مهم باشه 

بله .... البته حق دارن. این بچه ها ی بار آسیب دیدن دیگه. نمی‌خوان کسی از سر احساسات تصمیم بگیره از م ...

امروز دیدم توخبرا به بچه رو یه خانم به فرزندخوندگی برده بعدفهمیدهدبچه اتیسم داره و ۴ سال بعد برگردونده.

خیلی حالم بدشد.

هم واسه اون بچه و هم اون خانم که برای اونم حتماسخت بوده نگهداریش قضاوتش نمیکنم.